Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Κωνσταντής δεν είναι στα γυρίσματα; Ιδού τι συμβαίνει (photos & video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Γιατί ο Κωνσταντής δεν είναι στα γυρίσματα; Ιδού τι συμβαίνει (photos & video)

Οι fans ζητούν απεγνωσμένα Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες! 

Τον Σεπτέμβριο οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες, ανανεωμένες και σε μία εποχή πολύ δύσκολη. Οι ζωές των πρωταγωνιστών είναι και πάλι έτοιμες να ανατραπούν και υπάρχει έντονη αγωνία και ανυπομονησία να δούμε πώς βρίσκει το 1967 τους ήρωες του Διαφανίου.

Πριν από μερικές ημέρες το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, φωτογραφίες που έβλεπες πρώτη φορά, και που σίγουρα σου έξαψαν την περιέργεια. Ωστόσο όπως παρατήρησαν και οι fans ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) δεν βρισκόταν ούτε σε μία από αυτές τις φωτογραφίες.

Άγριες Μέλισσες: Οι νέες photos από τα γυρίσματα σε ταξιδεύουν στο Διαφάνι του 1967 (photos)

Τα σχόλια των fans στις νέες φωτογραφίες των Άγριων Μελισσών

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει κι επίσημα πια και κάθε τόσο στα Instagram accounts των ηθοποιών βλέπεις και κάποιο στιγμιότυπο. Το account των μελισσών στο Instagram, agriesmelisses.ant1tv, ανέβασε τη Δευτέρα (26/7/21) μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα backstage του τρίτου κύκλου.


https://www.instagram.com/p/CRyxG7NKQkF

Κι ενώ σε αυτές υπάρχουν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές, απουσιάζει ο Κωνσταντής. Και αυτό δεν ήταν κάτι που πέρασε απαρατήρητο από τους fans της σειράς, οι οποίοι άρχισα να σχολιάζουν κάτω από τις αναρτήσεις και να ρωτούν που είναι ο Κωνσταντής.

Η απουσία του Γιάννη Κουκουράκη

Ο Γιάννης Κουκουράκης που υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό και είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς, δεν βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες, όμως ίσως υπάρχει μια εξήγηση γι’ αυτό.

Αν τον ακολουθείς στο Instagram, θα έχεις δει πως από τότε που οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία εκείνος ξεκίνησε αμέσως τις παραστάσεις στο θέατρο. Στο account του ανέβαζε συνεχώς υλικό από τις προβολές και τις περιοδείες, οπότε υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα η απουσία του να οφείλεται σε αυτή την αιτία.


https://www.instagram.com/p/CRq8qQLLEm_

Ίσως η φωτογράφιση να έγινε σε μέρες και ώρες που ο Γιάννης Κουκουράκης βρισκόταν σε περιοδεία ή σε πρόβες και γι’ αυτό να μην έδωσε το παρών. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να ελπίζουμε.

Το νέο story του Κωνσταντή στο Instagram

Oι παραστάσεις της επιθεώρησης στην οποία συμμετείχε ο τηλεοπτικός Κωνσταντής ολοκληρώθηκαν κι εκείνος επέστρεψε στο Instagram ανανεωμένος και πολύ καλοκαιρινός. Το story που έκανε εχθές το απόγευμα (29/7/21) μαρτυρούν άλλωστε την κατάστασή του.



Λες σύντομα να έχουμε και δικό του υλικό από τα γυρίσματα; Δες στη gallery μερικά από τα σχόλια του κόσμου.