Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ - Δες ποιος την έβγαλε φωτογραφία

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ - Δες ποιος την έβγαλε φωτογραφία

Η παρουσιάστρια λατρεύει τη θάλασσα και οι καλοκαιρινές της λήψεις σού φτιάχνουν τη διάθεση.

Τις ομορφιές της Ελλάδας απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροοπούλου βρέθηκε στα Σύβοτα για χάρη της νέας εκπομπής του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ φωτογραφήθηκε κάνοντας πληθώρα ασχολιών.

Έπειτα, επέστρεψε και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να απαντήσει σε όλα όσα προβληματίζουν το κοινό της, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι μιλάει ακόμη με τον πρώην της, αφού έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις.

Δανάη Μπάρκα: Μιλάει με τον πρώην της και έκανε screenshot από τη συνομιλία τους (photo)




Οι φωτογραφίες στην Καλαμάτα

Η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram έχει ως τοποθεσία την Καλαμάτα. Στις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, θα τη δεις να ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στον φακό.

Το caption με το οποίο τις συνόδευσε έγραφε: «Φίλτρο φωτογραφίας: Ευτυχισμένη στην τοποθεσία θάλασσα», περιγράφοντας ακριβώς τα συναισθήματά της.

https://www.instagram.com/p/CR8ngp4sdcW


Ο φωτογράφος

Αν, τώρα, αναρωτιέσαι ποιος τράβηξε τη φωτογραφία, αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Ρουβά, έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται και περνάει υπέροχα.

Για τους δυο τους είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ήταν μαζί, χωρίς, ωστόσο, να έχουν επιβεβαιωθεί από κάποιον από τους δύο. Η Μπάρκα, μάλιστα, το έχει διαψεύσει κατηγορηματικά, όμως, οι κοινές φωτογραφίες βάζουν το κοινό σε σκέψεις.

Και, επειδή η Δανάη είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τη θάλασσα, μη φύγεις, γιατί στη συνέχεια έχουμε κι άλλες summer photos.