Η Rebel Wilson αποκάλυψε γιατί έχασε 30 κιλά και ο λόγος συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Η Rebel Wilson αποκάλυψε γιατί έχασε 30 κιλά και ο λόγος συγκινεί

Να γιατί έχασε 30 κιλά η ηθοποιός.

H ηθοποιός με την τεράστια αλλαγή τον τελευταίο χρόνο, η 41χρονη Rebel Wilson εξήγησε τον λόγο που έχασε 30 ολόκληρα κιλά.

Η Wilson αποκάλυψε πως αυτή η απόφαση να μεταμορφώσει το σώμα της, έγινε για να έχει μια καλύτερη τύχη να μείνει έγκυος.

Μιλώντας σε ένα live στο Instagram, η Rebel αποκάλυψε πως αποφάσισε να καλυτερεύσει την υγεία της το 2020 μιας και έτσι η γιατρός της, της τόνισε πως έτσι θα είχε καλύτερες πιθανότητες να μείνει έγκυος.

Πώς ξεκίνησαν όλα;



«Όλα ξεκίνησαν όταν έψαξα τα θέματα γονιμότητας και η γιατρός πιστεύει πως το βάρος παίζει ρόλο. Χάνοντας βάρος, είχα καλύτερες πιθανότητες τα ωάρια που θα καταψύξω να είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν σκεφτόμουν εμένα αλλά τα παιδιά που θα έκανα. Προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω που παλεύουν με την υπογονιμότητα, το σύμπαν δουλεύει με μυστήριο τρόπο κάποιες φορές αλλά πιστεύω πως υπάρχει φως και θα λάμψει μέσα από τα μαύρα σύννεφά μας».

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Rebel εντυπωσίασε τους fans της όταν αποκάλυψε πως απείχε μόλις 3 κιλά από τον στόχο που είχε βάλει με σωστή διατροφή και άσκηση.

Αυτό το διάστημα η Wilson είναι single μιας και χώρισε με τον επί έξι μήνες αγαπημένο της και προπονητή της Jacob Busch.

Δες τη μεγάλη αλλαγή της ηθοποιού παρακάτω.