H Βάσω Λασκαράκη άφησε την Κρήτη και επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό λόγο (videos)

H Βάσω Λασκαράκη άφησε την Κρήτη και επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό λόγο (videos)

Η ηθοποιός πάτησε pause στις διακοπές και γύρισε εν μέσω καύσωνα στην πρωτεύουσα!

Τα τελευταία χρόνια η Βάσω Λασκαράκη περνά τα καλοκαίρια της στο Ηράκλειο Κρήτης μιας και εκεί εργάζεται ως σεφ ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Το ίδιο συνέβη και φέτος!

Η ηθοποιός ταξίδεψε στο όμορφο νησί στα μέσα Ιουνίου και μέχρι πριν μερικές ημέρες βρισκόταν εκεί, όπου και απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πλάι στο κύμα. Και γιατί λέμε μέχρι πριν κάποιες ημέρες;

Διότι το απόγευμα της Παρασκευής (29/7) η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται στη Μεγαλόνησο, αλλά έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στους… 41 βαθμούς Κελσίου.

Αποκάλυψη Βάσως Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»

Ο λόγος επιστροφής στην Αθήνα

Η Βάσω Λασκαράκη, με δύο Insta Stories, έδωσε στους followers της να καταλάβουν γιατί επέστρεψε στο κλεινόν άστυ εν μέσω καύσωνα.

Η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει. Στα videos, λοιπόν, που ανέβασε στο Instagram έδειξε μερικούς από τους ηθοποιούς του καστ να… περιμένουν στο μακιγιάζ τη σειρά τους, αλλά και να σκάνε από τη ζέστη.



Ειδικότερα, η Βάσω έδειξε τη συμπρωταγωνίστριά της στο σίριαλ, Ρένια Λουιζίδου, να προσπαθεί να δροσιστεί χρησιμοποιώντας βεντάλια, ενώ σημείωσε πως έχει 41 βαθμούς Κελσίου.



Επιστροφή στα τηλεοπτικά πλατό

Τη σεζόν που μας πέρασε η Βάσω Λασκαράκη απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ηθοποιός, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, απόλαυσε την καραντίνα καθώς δεν δούλευε και είχε την ευκαιρία να είναι συνεχώς με την οικογένειά της.

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της Βάσως Λασκαράκη ήταν η σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHA, που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

https://www.instagram.com/p/CQT2VcNBrxF

Τώρα, η ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», και με συμπρωταγωνιστές της τη Ρένια Λουιζίδου (με την οποία έχει συνεργαστεί για πέντε χρόνια στο σίριλια «Το Σόι»), τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Γιάννη Μπέζο.

Το σενάριο αφορά δύο ανθρώπους που μισιούνται και συγκρούονται. Είναι κι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες και ιδιοκτήτες εργοστασίων με snacks. Στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους.