Ένα στόρι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την πιθανότητα εγκυμοσύνης «άναψε» φωτιές

Ένα στόρι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την πιθανότητα εγκυμοσύνης «άναψε» φωτιές

Τι συμβαίνει με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και το The Voice;

Τον Οκτώβριο του 2020, το hot θέμα της πόλης, ήταν ο γάμος – αστραπή της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια, παντρεύτηκε τον Σπύρο Δημητρίου, στις Σπέτσες με την οικογένεια της και λιγοστούς φίλους εξαιτίας των περιορισμών λόγω covid19.

Η Ελεονώρα είχε γνωρίσει τον Σπύρο Δημητρίου μέσω της κουμπάρας τους Σάννυ Μπαλτζή και η γνωριμία έμελε να είναι καρμική με το ζευγάρι να παντρεύεται λίγους μήνες αργότερα.

Αυτές τις ημέρες, κυκλοφορεί η φήμη πως η Ελεονώρα δεν θα είναι ανάμεσα στους τέσσερις κριτές του The Voice στον ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν παρά την επιτυχημένη παρουσία της τραγουδίστριας τα τελευταία δύο χρόνια.



Απάντηση στην αποχώρηση της Ζουγανέλη έδωσε ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram που μετρά πάνω από 400.000 followers και τα ρεπορτάζ που συνήθως αναφέρει αυτή η persona πίσω από την οποία δεν γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται βγαίνουν αληθινά.

Σχετικά με την αποχώρηση της Ζουγανέλη από το ριάλιτι τραγουδιού, το εν λόγω acoount αρχικά έγραψε πως η Ελεονώρα απλά βαρέθηκε ενώ αρκέστηκε να μην απαντήσει – κάπως έτσι επιβεβαιώνει τους fans της- στο story που την ενημέρωνε πως η Ζουγανέλη αποχωρεί επειδή είναι έγκυος.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τα κουτσομπολιά θέλουν την Ελεονώρα έγκυο. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά τον γάμο της τραγουδίστρια και την είδηση δεν είχε διαψεύσει η κουμπάρα της, αρνούμενη και να την επιβεβαιώσει.

Όσο για το ποιος παίρνει τη θέση της Ζουγανέλη; Κι αυτό το απάντησε η Soula!

Δες παρακάτω