Γενέθλια για τη Ζέτα Μακρυπούλια- Το post και η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά (photos)

Γενέθλια για τη Ζέτα Μακρυπούλια- Το post και η αναφορά στον Νίκο Μουτσινά (photos)

Η Ζέτα βρίσκεται σε έναν ονειρεμένο προορισμό, απολαμβάνει τις διακοπές της και γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κλείνει τα 43 της χρόνια και με ένα post στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για αυτήν τη μέρα. Έκανε, όμως, και ιδιαίτερη αναφορά στον φίλο της Νίκο Μουτσινά.

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Η πρώτη επίσημη κοινή πόζα στο Instagram

Τα γενέθλια της Ζέτας

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Σαμοθράκη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον κολλητό της, Νίκο Μουτσινά. Με μερικές φωτογραφίες στο Instagram, λοιπόν, αποφάσισε σήμερα να… αποκαλύψει ότι έχει τα γενέθλιά της.

«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

https://www.instagram.com/p/CR_iEohokkZ

Η Ζέτα, όμως, έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος της. «Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι... Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!?», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα τηλεοπτικά σχέδια της νέας σεζόν

Για πέμπτη σεζόν συνεχίζει στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ-Ζουκ» στον ANT1 η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με το χιούμορ και το μπρίο της και έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι του Ρουκ Ζουκ, το οποίο έχει πάρει το «πράσινο φως» για τα επόμενα δύο χρόνια.



Ωστόσο, εκτός από την καθημερινή προβολή των επεισοδίων, το Ρουκ Ζουκ θα προβάλλεται και στην prime time ζώνη, αυτήν τη φορά με διάσημους παίκτες. Άλλωστε, όσες φορές έχει προβληθεί «Celebrity Ρουκ Ζουκ» έχει σημειώσει υψηλά νούμερα θεαματικότητας και έτσι η διοίκηση του καναλιού θέλει τη νέα σεζόν να το προγραμματίσει σε εβδομαδιαία βάση.

Photos:@zeta_makripoulia_official