Boris Johnson: Θα γίνει ξανά μπαμπάς- Έγκυος η σύζυγός του, Carrie Symonds

Boris Johnson: Θα γίνει ξανά μπαμπάς- Έγκυος η σύζυγός του, Carrie Symonds

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας και η σύζυγός του!

Ευχάριστα νέα για τον Βρετανό Πρωθυπουργό, Boris Johnson, και τη σύζυγό του, Carrie Symonds. Το ζευγάρι θα αποκτήσει σύντομα το δεύτερο παιδάκι του μιας και η Carrie διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Γάμος Boris Johnson: H Carrie Symonds επέλεξε νυφικό Costarellos

Τι λένε τα ξένα Μέσα

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους, ο Boris Johnson και η Carrie Symonds ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα post που έκανε η Carrie Symonds στον κλειστό λογαριασμό της στο Instagram και στο οποίο δηλώνει «απίστευτα ευλογημένη που είναι έγκυος ξανά». Η Πρώτη Κυρία της Βρετανίας αποκαλύπτει, μάλιστα, πως στις αρχές του έτους ήρθε αντιμέτωπη με μία αποβολή.

«Ελπίζοντας ότι το μωρό μας θα έρθει τα Χριστούγεννα», γράφει στο Instagram post της η 33χρονη Carrie.



Τα ξένα Μέσα αναφέρουν ότι η Carrie Symonds αποκάλυψε πως ένιωσε συντετριμμένη με την απώλεια του μωρού της στις αρχές του χρόνου, αλλά και ότι ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας της θα δώσει δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

«Στην αρχή του έτους απέβαλα και ήταν συντριπτικό όλο αυτό», γράφει. «Νιώθω ευλογημένη που είμαι έγκυος ξανά, αλλά συγχρόνως και αγχωμένη».

«Τα ζητήματα γονιμότητας μπορεί να είναι τρομερά για πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν σε πλατφόρμες, όπως το Instagram, όλα δείχνουν ότι είναι τέλεια. Βρήκα παρηγοριά σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια απώλεια, για αυτό και ελπίζω ότι αυτή η είδηση θα βοηθήσει άλλους να ελπίσουν ξανά», καταλήγει η 33χρονη Πρώτη Κυρία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο Wilfred, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020, ενώ ο Boris Johnson έχει τουλάχιστον άλλα 5 παιδιά, τέσσερα με τη δεύτερη σύζυγό του, Marina Wheeler, και ένα παιδί εκτός γάμου.

Ο γάμος του ζευγαριού τον Μάιο του 2021

Ο Boris Johnson και η Carrie Symonds παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια κλειστή τελετή με 30 περίπου καλεσμένους, στον Καθεδρικό Ναό του Westminster στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/COiIHBoFnQH

Η νύφη επέλεξε για αυτήν τη σημαντική μέρα στη ζωή της νυφικό Έλληνα σχεδιαστή και συγκεκριμένα του Χρήστου Κωσταρέλλου.

Το ζευγάρι, όπως έχει δηλώσει, σκοπεύει να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι το επόμενο καλοκαίρι για να γιορτάσει μεγαλοπρεπώς τον γάμο του χωρίς τη σκιά του Covid-19.