Γάμος Boris Johnson: H Carrie Symonds επέλεξε νυφικό Costarellos

Γάμος Boris Johnson: H Carrie Symonds επέλεξε νυφικό Costarellos

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασίλειου και η εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκαν, με το νυφικό να έχει «άρωμα Ελλάδας».

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και η σύντροφός του, Carrie Symonds ενώθηκαν πριν λίγα 24ωρα με τα δεσμά του γάμου σε μια μικρή τελετή με 30 περίπου καλεσμένους στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ. Συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Μαΐου το ερωτευμένο ζευγάρι επισφράγισε τη σχέση του ενώ αναμένεται να γιορτάσουν τον γάμο τους με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς τη σκιά της πανδημίας covid-19.

Γάμος αλά... Ελληνικά

Η πρώτη φωτογραφία των νεόνυμφων, η οποία τραβήχτηκε στον κήπο της Downing Street δείχνει ξεκάθαρα τις λεπτομέρειες του νυφικού της. Ένα υπέροχο, ανάλαφρο φόρεμα με δαντέλα και κεντήματα λουλουδιών, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου.

Η νύφη δεν φόρεσε πέπλο και προτίμησε να είναι ξυπόλητη. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το νυφικό φόρεμα της 33χρονης κόστισε 2.900 λίρες και είναι χειροποίητο, όπως αναφέρουν οι «Daily Mail» και «The Sun». Η Carrie προτίμησε να ολοκληρώσει το bridal look της με ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια που φόρεσε στα μαλλιά. Οι floral λεπτομέρειες και το #bohostyle της νύφης είναι και μία από τις χαρακτηριστικές «υπογραφές» του ατελιέ, που επηρεάζεται κυρίως από παραδοσιακά Ελληνικά μοτίβα και την Ελληνική μυθολογία στα σχέδιά του, ανέφερε χαρακτηριστικά η Independent.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού με νοικιασμένο νυφικό;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", η νύφη επέλεξε να το νοικιάσει το φόρεμά της από το My Wardrobe HQ μόλις με 45 λίρες την ημέρα. Ναι, κι όμως!

Ποια είναι η κυρία Johnson

Η 33χρονη Carrie είναι Pr specialist, κόρη του συνιδρυτή της εφημερίδας «The Independent» και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Boris Johnson. Έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των tabloids λόγω των ενδυματολογικών της επιλογών και όχι μόνο. Η επαγγελματική της πορεία την ανάγκασε να μάθει καλά το παιχνίδι των media ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για το κόμμα των Συντηρητικών όπου και γνώρισε για πρώτη φορά τον μετέπειτα σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CPhnVdYrJgv


gamos johnson2

Αν θες να μάθεις τα πάντα για την νέα αγαπημένη των Βρετανικών ΜΜΕ κάνε κλικ σε αυτό το link

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @costarellos