Ιωάννα Μαλέσκου-Ναταλία Γερμανού: Η συνάντηση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη (video)

Ιωάννα Μαλέσκου-Ναταλία Γερμανού: Η συνάντηση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη (video)

Οι δύο παρουσιάστριες τα είπαν πίνοντας το καφεδάκι τους!

Όλη η εγχώρια showbiz έχει… αφήσει για λίγο στην άκρη τις δουλειές της, έχει πατήσει pause στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας και έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σε αυτό το mood βρίσκεται και η Ιωάννα Μαλέσκου με τη Ναταλία Γερμανού. Οι δύο παρουσιάστριες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη ξεχωριστά, αλλά φαίνεται πως βρήκαν ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά και να τα πουν.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ξανά μπικίνι και οι κοιλιακοί συναγωνίζονται το μαύρισμα της

Το βίντεο που αποκαλύπτει τη συνάντηση Μαλέσκου-Γερμανού

Εδώ και λίγα 24ωρα η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται για διακοπές στην Κρήτη, στον τόπο όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως παρουσιάστρια. Μαζί της είναι και ο κομμωτής της, Κωνσταντίνος Αυγερινός, ο οποίος τυγχάνει να συνεργάζεται και με τη Ναταλία Γερμανού.





Ο hairstylist, λοιπόν, έκανε… τις συστάσεις με τη Ναταλία και την Ιωάννα να γνωρίζονται καλύτερα, να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους χαλαρές και να λένε τα νέα τους. Check το βίντεο και θα καταλάβεις!



Το τηλεοπτικό μέλλον των δύο παρουσιαστριών

Συνεχίζει κανονικά στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται». Μπορεί ο Κώστας Τσουρός να αποχώρησε από την ομάδα και να πήγε MEGA, όμως η Ναταλία έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν με μικρές αλλαγές και νέες προσθήκες στην εκπομπή της.

https://www.instagram.com/p/CR9WMpooQTY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου; Κι αυτή συνεχίζει στον ΣΚΑΪ με το «Love it», με μικρές αλλαγές στη δομή της εκπομπής και με νέους συνεργάτες.