Η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ξανά μπικίνι και οι κοιλιακοί συναγωνίζονται το μαύρισμα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ξανά μπικίνι και οι κοιλιακοί συναγωνίζονται το μαύρισμα της

Τι να πει κανείς πια γι' αυτές τις αναλογίες;

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε γνωστή στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και τα βίντεο που με τις sexy εμφανίσεις στην εκπομπή της, σε κανάλι της Κρήτης. Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να την εντάξει στο δυναμικό του, με την Ιωάννα να αναλαμβάνει την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, με την εκπομπή της LOVE IT.

Κύλησε η σεζόν, ολοκληρώθηκε, το καλοκαίρι πια είναι επίσημα εδώ, και επειδή τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας... η Ιωάννα είναι ακόμα εδώ!

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το ωραιότερο cut-out ολόσωμο και ζηλέψαμε (+10 για να διαλέξεις)

Η νέα εμφάνιση με μαγιό μας έκοψε την ανάσα

Και από το Instagram της Ιωάννας Μαλέσκου μπορείς να δεις πολλά περισσότερα πράγματα από το πώς περνάει την καθημερινότητα της. Και μέσα σε αυτά είναι και το κορμί της που κάθε τόσο βλέπεις με μαγιό στα stories της. Μετά το ντους με το hot μαύρο μπικίνι, ήρθε η σειρά να τη δεις και με άλλο χρώμα μαγιό.

Ένα μπλε μπικίνι επέλεξε για τις βουτιές της η Ιωάννα και σε χρόνο ρεκόρ έγονε viral. Ξαπλωμένη στον καναπέ με το σκυλάκι της τη Μπαλού μας σε κάνει να σκέφτεσαι πως... τέλεια επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένοι κοιλιακοί τελικά υπάρχουν εκεί έξω.



Θυμάσαι το ντους με το μαύρο μπικίνι;

Αυτή πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδες με μαγιό. Μερικές ημέρες πριν, ανέβασε και πάλι στο Instagram account της ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται κάτω από μια ντουζιέρα, φορώντας το μαύρο μπικίνι της και αφήνοντας τους fans της άφωνους.



Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει ντους με μαύρο μπικίνι και αποθεώνεται στο Instagram (video)

Αν είδες τα βίντεο, δες μερικές ακομη φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω: