Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι διακοπές με τους γονείς της (photos)

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και οι διακοπές με τους γονείς της (photos)

Σε summer mood βρίσκεται η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα!

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει η Σοφία Καρβέλα με την οικογένειά της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη – όπου ζει εδώ και πολλά χρόνια- στη χώρα μας για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και τους γονείς της.

Αυτήν την περίοδο η Σοφία βρίσκεται για διακοπές στην Πελοπόννησο τόσο μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της, όσο και με τους γονείς της.

Σοφία Καρβέλα: Η υπέροχη φωτογραφία με το τρυφερό φιλί της μαμάς της, Άννας Βίσση

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους followers της.

Η στυλίστρια δεν κρύβει τον έρωτά της για τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο είναι μαζί περισσότερα από 15 χρόνια. Η φωτογραφία που ποζάρει στην αγκαλιά του και την οποία πόσταρε στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου τα λέει όλα. Να, δες!

https://www.instagram.com/p/CSAgj3zIoni

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σοφία ποζάρει με τον άντρα της. Πολύ συχνά δείχνει μέσα από τα social media πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους, αλλά και πώς περνούν καθημερινά στη Νέα Υόρκη με τα δύο αγοράκια τους.

Διακοπές με Βίσση και Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα δεν είναι μόνη με τον σύζυγό της στην Πελοπόννησο. Η στυλίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί και με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα.



Ένα Insta Story της Σοφίας ήταν αυτό που πρόδωσε τις κοινές, οικογενειακές διακοπές και θα το δεις ευθύς αμέσως στην παρακάτω gallery!

Photos: @thesofiakarvela