Γιώργος Καράβας: Ποζάρει με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, στα backstage του GNTM4 (photos)

Γιώργος Καράβας: Ποζάρει με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, στα backstage του GNTM4 (photos)

Φαίνεται πως αρχίζουν σιγά-σιγά τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον περσινό κύκλο του GNTM στο Star Channel. Το μοντέλο, που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του modeling στο εξωτερικό, είχε τον ρόλο του coach στο reality και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, ο Γιώργος θα συνεχίσει και στο GNTM της νέας σεζόν στον ίδιο ρόλο. Και… από όσο ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το Instagram account του τα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν.

Γιώργος Καράβας: Ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη του και «λιώνει» από αγάπη (photo)

Οι φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού

Πριν λίγες ώρες ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, και αποκάλυψε πως είναι στα backstage του GNTM4.

«Sunday Mornings», έγραψε στο caption του Instagram post ο Γιώργος Καράβας, στο οποίο τον βλέπουμε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση με τη γυναίκα του. Το tag @gntmgr με το hashtag #backstage μάς έδωσε το hint ότι ο Γιώργος Καράβας ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CSBiPg_Mmtb

Και, βέβαια, η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Ο έρωτας και η οικογένεια με τη Ραφαέλα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ραφαέλα Ψαρρού αποκάλυψε ότι η γνωριμία της με τον σύζυγό της μετρά δέκα χρόνια.

«Εμείς γνωριστήκαμε πριν από δέκα χρόνια και μετά από περίπου έναν χρόνο παντρευτήκαμε. Άμεσα έγιναν όλα. Ο Γιώργος είχε έρθει για ποτό σε ένα μαγαζί, με είδε, του άρεσα και μου έδωσε την κάρτα του. Μου είπε “είσαι πάρα πολύ όμορφη και αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να σε γνωρίσω”. Δεν το πήρα στην αρχή… Ξαναήρθε, όμως, από το μαγαζί και τον παρατήρησα εκείνη τη στιγμή και λέω “πρέπει μάλλον να του στείλεις μήνυμα γιατί δεν θα μείνει για πολύ καιρό ελεύθερος”… Και από τότε όλη μέρα μαζί!



Στον έναν χρόνο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος! Στον γάμο μας ήμασταν εγώ ο Γιώργος και οι δύο κουμπάροι. Έναν χρόνο μετά τον γάμο κάναμε τον Φίλιππο, το πρώτο μας παιδάκι που είναι σήμερα 7 ετών και, έχουμε και την Κάλλη, η οποία είναι 5,5 ετών. Ο Γιώργος όταν είναι με τα παιδιά γίνεται και αυτός παιδί”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Ψαρρού.

Photos: @yiorgoskaravas_official