Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις χώρισαν: Ανακοίνωσαν την αιτία του χωρισμού

Πατούλια Κατερίνα
Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις χώρισαν: Ανακοίνωσαν την αιτία του χωρισμού

Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μόλις χώρισαν.

Στις 31 Ιουλίου 2021, η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρταζε τα 43α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές παρέα με τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν άφαντος.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι φήμες περί χωρισμού, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν σήμερα μετά την κοινή ανακοίνωση χωρισμού του ζευγαριού.

Το όλο νόημα μήνυμα στο Instagram

Ανήμερα στα γενέθλιά της, η Ζέτα, προμήνυε τον χωρισμός γράφοντας:

«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας»!


https://www.instagram.com/p/CR_iEohokkZ

Σύμφωνα με δήλωση του τραγουδιστή και της ηθοποιού και παρουσιάστριας στην εφημερίδα Espresso και όπως την αναμετάδωσε το πρωινό του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και την κοινή δήλωση, Ζέτα και Μιχάλης αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη πορεία μετά από κόπωση που ένιωσαν στη σχέση τους. Η Ζέτα έχει ήδη μετακομίσει στον Κεραμεικό.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί», ήταν η δήλωση του ζευγαριού.

To τελευταίο κοινό Post του ζευγαριού ήταν την 1η Ιανουαρίου 2021 όπου και πόζαραν μαζί με τα κατοικίδιά τους.


https://www.instagram.com/p/CJgkr60hH1z

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 διαβάστηκε από τον Σπύρο Ρογκάκο και η ανακοίνωση του χωρισμού



Το ζευγάρι κράτησε πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αλλά δεν έλειπαν οι δηλώσεις αγάπης του ενός για τον άλλο κατά καιρούς.Βέβαια, η καραντίνα δοκίμασε και αυτό το ζευγάρι.