Μαρία Σάκκαρη: Οι ευχές για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Instagram (photo)

Μαρία Σάκκαρη: Οι ευχές για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Instagram (photo)

Δες πώς ευχήθηκε στον σύντροφό της στα social media.

Η σημερινη μέρα (2/8/21) ήταν ιδιαίτερη για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, μιας και ο γιος τους, Κωνσταντίνος έχει τα γενέθλιά του.

O νεαρός δέχθηκε πολλές ευχές για τη μέρα αυτή, και ανάμεσα σε αυτούς που του είπαν «χρόνια πολλά» βρέθηκε φυσικά και η σύντροφός του, Μαρία Σάκκαρη. Οι δύο νέοι δεν κρύβουν πως είναι μαζί, παρόλα αυτά προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ευχετήριο μήνυμα της Μαρίας στο Instagram

Πριν από περίπου δέκα ώρες η τενίστριά μας στο Τόκιο Μαρία Σάκκαρη, ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκε στον σύντροφό της με μία όμορφη και τρυφερή ανάρτηση.

Στην ανάρτησή της η Μαρία Σάκκαρη αναφέρει: «Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς».


https://www.instagram.com/p/CSC7LcUMzIS

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου στα γενέθλια της Μαρίας

Οι δύο νέοι έχουν πολύ κοντά τα γενέθλιά τους και πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα, είδαμε τον Κωνσταντίνο να εύχεται στη Μαρία χρόνια πολλά.

«Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25, χρόνια πολλά λαβ», έγραφε το caption που συνόδευσε την καλοκαιρινή φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος για τα γενέθλιά της.

mitsotakis

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο που πέρασε η Ελληνίδα τενίστρια που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Τόκιο, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με αφορμή την παρουσία του στο Roland Garros:

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».