Μίλτος Τεντόγλου: Αυτό είναι το κορίτσι του χρυσού μας ολυμπιονίκη (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτό είναι το κορίτσι του χρυσού μας ολυμπιονίκη (photos)

Μίλτος Τεντόγλου: Το σχόλιο για την σύντροφό του που έγινε viral.

Η Δευτέρα (2/8/21) ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ελλάδα στο Τόκιο, αφού κατάφερε να πάρει δύο μετάλλια στη διοργάνωση. Το πρώτο, νωρίς το πρωί στο άλμα εις μήκος από τον Μίλτο Τεντόγλου και το δεύτερο στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η θέση του Λευτέρη Πετρούνια στο βάθρο των μεταλλίων ήταν επιθυμητή και αναμενόμενη αλλά η έκπληξη της ημέρας ήταν το μετάλλιο του 23χρονου αθλητή, Μίλτου Τεντόγλου. Ο ίδιος ο αθλητής εξήγησε πως δεν περίμενε με τίποτα τη νίκη του αυτή. Και δεν ήταν μόνο αυτή η δήλωσή του που έγινε viral.


https://www.instagram.com/p/CPpvJ2EgXG3

Ο ανατρεπτικός αγώνας του Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του κορυφαίου άλτη με τον οποίο πήγε στο Τόκιο, μετά το 8.60 που είχε φέτος ως καλύτερη επίδοση στον κόσμο και έκανε περήφανη την Ελλάδα. Με μία «πτήση» μόλις 2 εκατοστά πίσω από το όριο, έφτασε στα 8.41 μ, κατακτώντας στα 23 του χρόνια το χρυσό μετάλλιο.



Ολυμπιακοί Αγώνες: 2ο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα - Ποιος είναι ο 23χρονος Μίλτος Τεντόγλου

Οι δηλώσεις του χρυσού ολυμπιονίκη

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Μίλτος έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα λέγοντας:

«Δεν το περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Ημουν τυχερός σήμερα, αλλά και άτυχος μαζί, γιατί δεν έκανα καθόλου καλά άλματα στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί ήταν έτσι οι πρώτες πέντε προσπάθειές μου. Ήταν... χάλια. Δεν ξέρω τι έπαθα. Σαν να είχα αγχωθεί, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός». Ωστόσο δεν ήταν αυτές οι δηλώσεις που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η δήλωση για τη σύντροφό του που έγινε viral

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του βγήκε στην επιφάνεια μία δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για τη σύντροφό του και η οποία έγινε viral σε χρόνο dt.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω», είχε πει ο Μίλτος τον Ιούνιο σε δηλώσεις του και όλοι αναρωτήθηκαν ποια είναι η κοπέλα του.

Η αθλήτρια σύντροφος του Μίλτου

Μια μικρή έρευνα στο Facebook απέδωσε καρπούς και βρέθηκε το account της Βάσως Ντίνη, της συντρόφου του Μίλτου Τεντόγλου. H κοπέλα που «σπάει τα νεύρα» του Μίλτου έχει καταγωγή από την Κέρκυρα, είναι αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και αν κρίνει κανείς από το σχόλιο του 23χρονου σε φωτογραφία της, είναι και πολύ ερωτευμένοι.

baso ntini

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.