Έκαναν παρατήρηση στη Μαρίνα του MasterChef για τις πόζες με μαγιό και φυσικά απάντησε!

158 SHARES

Ε, δεν θα άφηνε το σχόλιο αναπάντητο η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, η τρίτη κατά σειρά φιναλίστ του φετινού MasterChef 5, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού και μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

H 29χρονη είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών τα οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί για να μπει στο σπίτι του MasterChef.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι από το MasterChef 5 έβαλε κίτρινο μπικίνι και έχει κορμί μοντέλου

Η ατίθαση Μαρίνα

Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη, αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της ενώ στο βιογραφικό της η Μαρίνα τόνιζε πως πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν.

Και μπορεί όταν απέκτησε τα παιδιά της, η Μαρίνα να αφοσιώθηκε σε αυτά αλλά σύντομα επέστρεψε στη μαγειρική. Αυτό κάνει και μετά το τέλος του MasterChef και τις ημέρες αυτές βρίσκεται σε σκάφος στις Κυκλάδες όπου και μαγειρεύει και είναι ξανά όπως αποκάλυψε η ίδια μακριά από τα παιδιά της.

231409206 1204410166725669 5997685826658356904 n

Οι πόζες με μαγιό και το σχόλιο:

Το προφίλ της Μαρίνας το Instagram έχει περισσότερους από 10 χιλιάδες followers και πέραν από τις πόζες από τις κουζίνες, τα παιδιά της και το MasterChef, η Μαρίνα έχει τελευταία δημοσιεύσει και πόζες με μπικίνι από τις μικρές εξορμήσεις που κάνει ανάμεσα στη δουλειά.

Οι πόζες αυτές με μαγιό, έφεραν πολλά likes αλλά και σχόλια σε ένα από τα οποία απάντησε η πάντα ετοιμόλογη Ντεμολλάι.

Βλέπεις μια follower της, την κατηγόρησε πως παλιά τα likes στο προφίλ της έρχονταν για τη μαγειρική της ενώ πλέον τα likes έρχονται για τις πόζες με μαγιό!

Η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Δες την γκάλερι.

158 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ