Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα- Το χειρουργείο που θα κάνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kathy Griffin διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα- Το χειρουργείο που θα κάνει

Δύσκολες ώρες για τη γνωστή ηθοποιό.

Μια δυσάρεστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, κι έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Με ανακοίνωσης της, η Kathy Griffin αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα παρά το γεγονός πως δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή της.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού και το χειρουργείο

Η 60χρονη κωμικός γνωστοποίησε την είδηση τη Δευτέρα το πρωί (2/8/21) σε μια μακροσκελή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι ο καρκίνος είναι στο στάδιο 1 και «συγκρατείται».

«Πρέπει να σας πω κάτι παιδιά. Έχω καρκίνο. Είμαι έτοιμη να χειρουργηθώ για να μου αφαιρέσουν τον μισό αριστερό πνεύμονα», ξεκινούσε το post στα social media. «Ναι, έχω καρκίνο του πνεύμονα παρόλο που δεν έχω καπνίσει ποτέ! Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι καθώς είναι στο πρώτο στάδιο και περιέχεται στον αριστερό μου πνεύμονα».


https://www.instagram.com/p/CSElhRTHBoi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 60χρονη Griffin είπε ότι είναι αισιόδοξη ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία μετά το χειρουργείο και «θα πρέπει να υπάρχει φυσιολογική λειτουργία με την αναπνοή μου».

Η συνέχεια στις δηλώσεις της Griffin

Η πρώην σταρ του «Fashion Police» διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι θα είναι «μια χαρά» και ολοκλήρωσε το post της ενθαρρύνοντας τους αναγνώστες να εμβολιαστούν για τον COVID-19.

«Φυσικά και είμαι πλήρως εμβολιασμένη για τον Covid», συνέχισε. «Οι συνέπειες για τον μη εμβολιασμό θα ήταν ακόμη πιο σοβαρές. Παρακαλώ μείνετε ενημερωμένοι στις ιατρικές σας εξετάσεις. Θα σας σώσουν τη ζωή».



Δες ξανά το post της και περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.