Η Kim Kardashian έχει ψωρίαση

Η Kim Kardashian έχει ψωρίαση

Λέγε, λέγε, λέγε, τη φάγατε τη κοπέλα.

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει ως κούκλα βιτρίνας, πάντα άψογη και στη τρίχα, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως και η Kim Kardashian, άνθρωπος είναι. Και μάλιστα άνθρωπος με άγχη και προβλήματα, όπως όλοι μας. Τώρα, αν το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι με ποιον τρόπο να αποδείξει πως τα οπίσθιά της είναι αληθινά και όχι «πλαστικά», αυτό είναι δικό της θέμα, δεν θα απολογηθεί σε εμάς ολόκληρη Kardashian.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως όλο αυτό το στρες που κουβαλούσε η Kim της γύρισε σε ψυχοσωματικό, μιας και στο τελευταίο επεισόδιο του reality «Keeping Up With The Kardashians» την Κυριακή το βράδυ, η διάσημη κληρονόμος διαγνώστηκε με ψωρίαση. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ψωρίαση είναι μια πάθηση του δέρματος κατά την οποία εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματος ενώ ταυτόχρονα το δέρμα ξεφλουδίζει. Μάλιστα πρόκειται για μια ασθένεια που προϋπήρχε στο ιστορικό της οικογένειας, καθώς από ψωρίαση ταλαιπωρείται και η μητέρα της Kim, Kris, από την ηλικία των 30 χρόνων.

Βέβαια είναι μια πάθηση που θεραπεύεται, χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες αλλά, κυρίως, αποφεύγοντας το άγχος και οποιαδήποτε μορφή στρες.

«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την πίεση που δέχομαι για να δείχνω τέλεια», είπε με μαράζι η Kim κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, συνεχίζοντας «Όταν παίρνω ένα κιλό, γίνεται πρώτη είδηση. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα μου κάνουν τα tabloids τώρα που θα δουν όλα αυτά τα σημάδια;».

Μη φοβάσαι, Kim, όλο και κάποια αφορμή θα τους έδινες και χωρίς τα σημάδια.