Heidi Klum-Tom Kaulitz: Γιορτάζουν δύο χρόνια γάμου με μια αδημοσίευτη φωτογραφία (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Heidi Klum-Tom Kaulitz: Γιορτάζουν δύο χρόνια γάμου με μια αδημοσίευτη φωτογραφία (photo)

Η φωτό από τον γάμο που δεν είχες δει ξανά.

Ήταν 2 Αυγούστου 2019 όταν η Heidi Klum παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της Tom Kaulitz. Το 48χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια ενώθηκε δύο φορές με τα δεσμά του γάμου με τον τραγουδιστή των Tokio Hotel, Τom Kaulitz, μία τον Φεβρουάριο του 2019 δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους κάτω από άκρα μυστικότητα, και μία τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Ποτέ δεν διέρρευσαν φωτογραφίες από τον καλοκαιρινό γάμο στο Capri της Ιταλία, όμως η Heidi Klum σήμερα έδειξε μία στους fans της. Με μια φωτογραφία από εκείνη την ημέρα γιορτάζει τα δύο χρόνια γάμου η 48χρονη, και εύχεται χρόνια πολλά στον αγαπημένο της, Tom.

H Heidi Klum ξαναπαντρεύτηκε τον 29χρονο Tom Kaulitz αλλά την παράσταση «έκλεψε« το νυφικό!

Ο μυστικός γάμος στο Capri της Ιταλίας

Ένας γάμος φαίνεται πως δεν είναι αρκετός για τη Heidi Klum, γι’ αυτό παντρεύτηκε δύο φορές τον αγαπημένο της Tom Kaulitz. Ο γάμος που συζητήθηκε περισσότερο και κυκλοφόρησαν και κάποια βίντεο ήταν αυτός στις 2 Αυγούστου 2019 στο Capri της Ιταλίας.



Η 48χρονη με τον σύζυγό της βρίσκεται μάλιστα στο Capri τις τελευταίες ημέρες και ανέβασε και αρκετές φωτογραφίες στο Instagram της. Με δεδομένο πως σήμερα γιορτάζουν και δύο χρόνια από τον γάμο τους ίσως και να μην ήταν τυχαία η επιλογή του να πάνε εκεί για διακοπές.


https://www.instagram.com/p/CSCge9VhX6A

Η φωτογραφία που ανέβασε

Πριν από λίγες ώρες η Heidi Klum ανέβασε μία φωτογραφία ασπρόμαυρη από τον γάμο της, στην οποία θα τη δεις να φορά το νυφικό της, το οποίο το 2019 είχε κλέψει την παράσταση. Η 48χρονη ποζάρει με τον αγαπημένο της, χαμογελούν και οι δύο πλατιά και το caption αναφέρει: «Χαρούμενη επέτειος αγάπη μου».


https://www.instagram.com/p/CSGkGU1ry44

Στη gallery παρακάτω θα δεις περισσότερες φωτογραφίες με εκείνη και τον αγαπημένο της.