Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του στο Instagram: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης

Πατούλια Κατερίνα
Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του στο Instagram: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης

Ο Τζιοβάνι του MasterChef μας δείχνει τους γονείς του που τον επισκέφτηκαν στη Ρόδο.

Δεν έφτασε στον τελικό του MasterChef 5 αλλά ήταν σίγουρα ένας από τους νικητές και κερδισμένους με τη συμμετοχή του το ριάλιτι μαγειρικής. O Τζιοβάνι Σκαράτζι, ο Ιταλός σεφ που κέρδισε το κοινό με τις μαγειρικές του ικανότητες, το ήθος και τον χαρακτήρα του, βρίσκεται εδώ και μήνες, μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

Ο Τζιοβάνι που αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής μετά τη δύσκολη περσινή σεζόν που αναγκάστηκε να κρατήσει το εστιατόριό του στη Ρόδο κλειστό, λόγω πανδημίας.

Ο 44χρονος είχε εξομολογηθεί πως την αίτηση για το παιχνίδι είχε κάνει η σύζυγός του Βίκυ ενώ μετά την αποχώρησή του, δεν είχε διστάσει να εκφράσει την χαρά του για όσα πήρε από το ριάλιτι.

Το MasterChef πάρα πολύ με βοήθησε. Δεν ήμουν καν έτοιμος για τόσο κόσμο. Από την πρώτη μέρα είμαστε γεμάτοι! Κάθε μέρα!»



O Tζίο όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, ξεκίνησε να δουλεύει στις κουζίνες από την ηλικία των 16 ετών και ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε ως μετανάστης της αγάπης, μιας και η σχέση του με την σύζυγό του Βίκυ υπήρξε καρμική και το ζευγάρι απέκτησε μαζί και μια κορούλα.


https://www.instagram.com/p/BpwkEqJBtiL

Και μπορεί πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη, να πέρασαν ήδη από το εστιατόριο του Giovanni στη Λαχανιά της Ρόδου, όμως δύο ανθρώπους περίμενε με αγωνία ο Τζιοβάνι μετά από καιρό!

Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους γονείς του.

Ο Τζιοβάνι πόζαρε μαζί τους και έγραψε:

«In every thought, action, emotion, there is a bit of them. Mother and father finally here again, δηλαδή, σε κάθε σκέψη, πράξη και συναίσθημα, είναι μέσα κάτι δικό τους. Ο μπαμπάς και η μαμά ήρθαν επιτέλους», έγραψε ο Τζιοβάνι.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω