Χωριστές διακοπές για τον Ηλία Μπόγδανο και την κοπέλα του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Χωριστές διακοπές για τον Ηλία Μπόγδανο και την κοπέλα του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Μετά το Survivor και τον covid19, ο Ηλίας Μπόγδανος κάνει διακοπές χωρίς το κορίτσι του. 

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο φιναλίστ του φετινού Survivor στον ΣΚΑΙ που έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, μιας και τη νίκη πήρε ο Σάκης Κατσούλης. Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορονοΐο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εξαιτίας των συμπτωμάτων.

Το love story

Στο πλευρό του στην περιπέτεια υγείας του ο Ηλίας είχε το κορίτσι του, την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Τα δύο νέα παιδιά πέρασαν πάνω από μισό χρόνο χωριστά, μιας και ο Ηλίας βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο αλλά τόσο εκείνη στα έπαθλα επικοινωνίας όσο κι εκείνος μέσα από δηλώσεις του στο παιχνίδι μιλούσε με τον πιο τρυφερό τρόπο για εκείνη.

Κι όχι μόνο. Οι φίλοι του Ηλία είχαν προδώσει πως ο τραγουδιστής είχε γράψει γράμματα για την Αλεξάνδρα, προτού φύγει για το Survivor, τα οποία είχαν αναλάβει να δίνουν στο όμορφο κορίτσι.

Oι χωριστές διακοπές

Η Αλεξάνδρα άλλωστε, βρέθηκε στο πλευρό του Ηλία και στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο Γαλάτσι.
Και θα περίμενε κανείς πως μετά από έναν τόσο δύσκολο χωριστό χειμώνα, Ηλίας και Αλεξάνδρα θα ολοκλήρωναν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να κάνουν διακοπές μαζί.


https://www.instagram.com/p/CSAAdPGs95Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν συμβαίνει, μιας και με Posts και στόρις, ο Ηλίας μας έδειξε πως βρίσκεται σε διαφορετικό νησί από την αγαπημένη του.
Βλέπεις, ο Μπόγδανος κάνει διακοπές στη Σίφνο ενώ η Αλεξάνδρα κάνει διακοπές στις Σπέτσες. Είναι πιθανό βέβαια, τα δύο παιδιά να συναντηθούν αργότερα σε άλλον προορισμό.


https://www.instagram.com/p/CSJb-30MU1P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω