H Kate Bosworth ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον πιο μπερδεμένο post στο Hollywood

Πατούλια Κατερίνα
H Kate Bosworth ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον πιο μπερδεμένο post στο Hollywood

Η πιο φιλική ανακοίνωση διαζυγίου ever.

Αν το conscious uncoupling, ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε τον χωρισμό της η Gwyneth Paltrow πριν αρκετά χρόνια, από τον Chris Martin σου είχε φανεί υπερβολικά πολιτισμένος, το Post χωρισμού της Kate Bosworth από τον Michael Polish κατάφερε να δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα από άκρη σε άκρη στο Hollywood.

Η 38χρονη ηθοποιός και ο 50χρονος σκηνοθέτης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου και δέκα χρόνια σχέσης.

Με μια ασπρόμαυρη πόζα στην οποία το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί, η Kate έδωσε ρεσιτάλ στην περιγραφή του τέλους του δεσμού της, που θύμησε μυθηστόρημα και μας έκανε να σκεφτούμε πως αν ποτέ χωρίσουμε, έτσι θα θέλαμε να νιώθουμε.

Το post ξεκινά με μια φράση της ταινίας Big Sur του 2011, στην οποία Kate και Michael γνωρίστηκαν και εξηγεί:

Η αρχή είναι το καλύτερο κομμάτι της αγάπης. Τα πυροτεχνήματα, η έλξη, μαγνήτες, επανάσταση. Η έναρξη σηματοδοτεί μια ευρεία ανοικτή έκταση δυνατοτήτων. Φυσικά, φοβόμαστε το τέλος. Το να χάσεις αυτό που έχεις γιατί αυτό ήθελες. Να προσκολληθείς την προσδοκία ενός αποτελέσματος, στο μεγάλο άγνωστο.


https://www.instagram.com/p/CSMgZporjA5

Τι θα συμβεί αν δεν επιλέξουμε τον φόβο αλλά την αγάπη. Αν αυτό το πιο λεπτό και ευάλωτο τελευταίο τρεμόπαιγμα στη φλόγα γινόταν ένας άλλος τύπος αποτελέσματος», τόνισε λυρικά η ηθοποιός για να εξηγήσει πως ποτέ πριν δεν είχε νιώσει τόσο ερωτευμένη με τον σύυγό της και τόσο ευγνώμων για την απόφαση να χωρίσουν και συνεχίζει:


https://www.instagram.com/p/CMfK3VXJIu0

«Μαζί για πάνω από δέκα χρόνια, ο Michael και εγώ επιλέξαμε πάντα την αγάπη, κρατάμε τα χέρια μας σφιχτά αυτή τη στιγμή όπως την ημέρα του γάμου μας. Ρα μάτια μας κοιτιούνται βαθιά με περισσότερο κουράγιο. Κατανοήσαμε πως η αγάπη μας δεν θα τλεειώσει ποτέ και η ένωση αυτή δεν θα εξαφανιστεί», τόνισε η Kate και πραγματικά οι φωτογραφίες της αγάπης αυτής, όπως θα τις δεις παρακάτω, θα σε κάνουν να απορήσεις!