Φωτιές στην Ελλάδα: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για τους πυροσβέστες

Φωτιές στην Ελλάδα: Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Τσολάκη για τους πυροσβέστες

Εικόνες φρίκης σε όλη τη χώρα.

Η μάχη με τη φωτιά συνεχίζεται. Την ώρα που οι φλόγες καίνε σε πληθώρα μετώπων και που το 112 έχει στείλει μηνύματα για εκκένωση αρκετών περιοχών, όπως το Πολυδένδρι, το Καπανδρίτι και η Μαλακάσα, ο κόσμος προσπαθεί αδιάκοπα να βοηθήσει όπως μπορεί.

Η κινητοποίηση σε πολλούς δήμους είναι συγκινητική. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συλλέγονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Χώροι προσφέρονται για την παραμονή των πυρόπληκτων. Οι συνάνθρωποι δείχνουν ότι είναι ακριβώς αυτό, «συνάνθρωποι».

Μας έχουν ανάγκη! Πώς θα βοηθήσουμε σωστά και αποτελεσματικά τους πυρόπληκτους (photos)



Το σπουδαίο έργο των πυροσβεστών

Το σπουδαίο έργο των πυροσβεστών επαινείται κάθε ώρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο. Αυτοί οι υπερήρωες της καθημερινότητας που ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Φωτιές στην Ελλάδα:Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα μέτωπα σε Αττική, Εύβοια και Φωκίδα (photos)

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σε τέτοιες εικόνες. Οι, δε, διάσημοι φροντίζουν να κάνουν αναρτήσεις στα προφίλ των δεκάδων -πολλές φορές και εκατοντάδων- χιλιάδων followers τους για να δείξουν τη σημασία της αναγνώρισης αυτών των σπουδαίων ανθρώπων.



Τα stories της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη έκανε το δικό της story για τους πυροσβέστες:

«Η καρδιά μας είναι μαζί σας, σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνετε! Μαζί με τους πραγματικούς ήρωες αυτής της τραγωδίας, που με αυταπάρνηση και σθένος δίνουν τη μάχη για τη ζωή και την επόμενη μέρα αυτού του τόπου!»