Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιάννης Κουκουράκης-Έλλη Τρίγγου: Η αδημοσίευτη photo από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Ασημίνα και Κωνσταντής ποζάρουν μαζί.

Το απόγευμα του Σαββάτου (7/8) ανήμερα των γενεθλίων της η Δανάη Μιχαλάκη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου, στο δημαρχείο της Ερμούπολης Σύρου, τόπο καταγωγής της 29χρονης ηθοποιού.

Η τηλεοπτική Δρόσω έλαμπε μέσα στο λευκό αέρινο νυφικό της και ήταν πραγματικά μία όμορφη νύφη. Στη χαρά της το παρών έδωσαν πολλές « Άγριες Μέλισσες» ανάμεσά τους οι «αδερφές» της Έλλη Τρίγγου και Μαρία Κίτσου, ο Νίκος Λεκάκης, ο Αναστάσης Ροΐλός, η Ερριέτα Μανούρη, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιάννης Βασιλώττος και ο Κωστής Σαββιδάκης. Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στην παραλία Κόμητο της Σύρου.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Το Queen.gr βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σύρο στην ίδια παραλία, και μέσα από αυτό το link είδες φωτογραφίες από την προετοιμασία του χώρου, κάποιους από τους καλεσμένους, την κομψή και στυλάτη Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και το ζευγάρι όταν αυτό έφτασε στον χώρο του πάρτι.

Μία φωτογραφία όμως δεν είδες και αυτή την ανέβασε η Έλλη Τρίγγου στο Instagram account της. Η «Ασημίνα» έκανε ένα story, στο οποίο ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα μαζί με τον Γιάννη Κουκουράκη και με δύο ακόμη που αν τους αναγνωρίζουμε καλά είναι ο Γιάννης Βασιλώττος και ο φωτογράφος Πάνος Γιαννακόπουλος.

ellitringou 233948998 376827017202257 6559461607892333734 n

Η λήψη στο ηλιοβασίλεμα είναι πολύ όμορφη ευτυχώς που η Έλλη Τρίγγου δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία.

Οι Άγριες Μέλισσες μαζεύτηκαν όλες μαζί

Ο γάμος της Δανάης στη Σύρο ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να βρεθούν ξανά όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές της σειράς λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, σε περίπου έναν μήνα. Μην ξεχνάς πως τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και αρκετοί από τους ηθοποιούς έχουν κάνει αντίστοιχα story.

Στιγμές από τον γάμο της Δανάης και του Γιώργου στον Κόμητο

Τον γάμο της Δανάης και του Γιώργου τον περίμεναν όλοι εδώ και αρκετό καιρό και πλέον είναι γεγονός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σύρο και μοιράστηκε τη χαρά του σε ένα καλοκαιρινό beach party στην παραλία με αγαπημένους φίλους και συγγενείς.



Δες μερικές φωτογραφίες από τον πάρτι στη gallery παρακάτω.