Η Emma Stone έγινε ρεζίλι στην Angelina Jolie εξαιτίας της μαμάς της

Η Emma Stone έγινε ρεζίλι στην Angelina Jolie εξαιτίας της μαμάς της

Αν νομίζατε πως μόνο οι δικοί σας γονείς σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, τώρα ίσως νιώσετε κάπως καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, όλοι έχουμε περάσει περισσότερες από μία φορές νιώθοντας ντροπιασμένοι από τη συμπεριφορά των γονιών μας μπροστά σε κόσμο ή σε ειδικές περιστάσεις, και δυστυχώς η γη δεν άνοιξε ποτέ να μας καταπιεί.

Φανταστείτε τώρα να έχετε πάει μαζί με τη μαμά σας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου είστε και υποψήφιες, και ο «κόσμος» στον οποίο η μαμά σας καταλήγει να σας κάνει ρεζίλι να είναι η ίδια η Angelina Jolie.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην ηθοποιό Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί στη κομεντί «Crazy Stupid Love», η οποία πήρε τη μαμά της Krista στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει η μοίρα.

Η Stone, η οποία ήταν συνυποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες με την Jolie στην κατηγορία Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία, ήταν καλεσμένη χτες το βράδυ στο show του Conan O' Brien, και αποκάλυψε τη ντροπιαστική στιγμή που έζησε εκείνη τη βραδιά.

«Κάτσαμε σε ένα τραπέζι δίπλα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie, το οποίο ήταν το πιο απόλυτο γεγονός στο οποίο θα μπορούσες να είχες φέρει τη μαμά σου» είπε η 22χρονη Stone στον Conan, συνεχίζοντας «Η μητέρα μου δεν πίνει ποτέ αλλά στο τραπέζι είχαμε ένα τεράστιο μπουκάλι σαμπάνιας Moet, επειδή ήταν οι χορηγοί της βραδιάς, οπότε τελικά ήπιε πολύ και ξεκίνησε να τους μιλά για τα παιδιά τους, το οποίο ήταν αρκετά ενδιαφέρον».

Έπειτα από λίγο όμως η μαμά Stone ξέφυγε κάπως παραπάνω, λέγοντας στους Bragelina πως «Παιδιά, πρέπει να είστε τόσο κουρασμένοι», για να πάρει απάντηση από την Angelina «Ναι, ξέρετε, με όλα αυτά τα παιδιά...». Κάτι που αποδείχθηκε λάθος καθώς η μαμά της Stone ενθουσιάστηκε και άρχισε πάλι τις ερωτήσεις «Πόσο χρονών είναι το μεγαλύτερο; Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Ο χρόνος πετά!».

Κι αν εσείς έχετε φρικάρει μόνο διαβάζοντας το σκηνικό, η Stone αν και ένιωσε λίγο αμήχανα, στο τέλος το καταδιασκέδασε. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Conan, στο οποίο μιλά και για τη νέα της ταινία, και θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο cool άτομο.