Αθηνά Οικονομάκου: Το ξέσπασμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αρκαδία

Αθηνά Οικονομάκου: Το ξέσπασμα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αρκαδία

Η ηθοποιός ξέσπασε με αφορμή ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Εδώ και μια εβδομάδα η χώρα μας καίγεται από άκρη σ’ άκρη με χιλιάδες ανθρώπους να έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τα σπίτια τους για να σωθούν και τεράστιες εκτάσεις γης να έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Τις εξελίξεις με τις δασικές πυρκαγιές παρακολουθεί και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει ευαισθητοποιηθεί πολύ και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκκληση της ηθοποιού για βοήθεια στη Μάνη που καίγεται (vid)

Ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όμως, ήταν αρκετό για να την κάνει να ξεσπάσει.

Το ξέσπασα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο Instagram account της ένα απόσπασμα βίντεο στο οποίο ένας κάτοικος Αρκαδίας καταγγέλλει πως ζήτησε πυροσβεστική βοήθεια κι εκείνοι τον ρώτησαν αν έχει πολιτικό μέσο.

oikonomakoy8

Το περιστατικό αυτό έκανε την ηθοποιό να ξεσπάσει και να γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram: «Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο».

Η έκκλησή της για τις φωτιές στη Μάνη

Πριν μερικές μέρες και η ευρύτερη περιοχή της Μάνης βρέθηκε στο έλεος της φωτιάς με την Αθηνά Οικονομάκου να κάνει έκκληση μέσω Instagram για βοήθεια.



«Στείλτε τι μπορούμε να κάνουμε, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Τα Μέσα δεν ασχολούνται με τη Μάνη είναι στο έλεος του Θεού οι άνθρωποι εκεί», έγραφε η Αθηνά Οικονομάκου στο story της, ενώ υπήρχαν σχόλια που της έλεγαν πως η φωτιά πλησιάζει ακόμη και την πόλη της Καλαμάτας.

Να επισημάνουμε πως η ηθοποιός έχει καταγωγή από τη Μάνη και συγκεκριμένα από το Γύθειο.

Photos: @athinao1konomakou