Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον κατηγόρησαν ότι κάνει διαφήμιση στις φωτιές- Η οργισμένη απάντηση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τον κατηγόρησαν ότι κάνει διαφήμιση στις φωτιές- Η οργισμένη απάντηση

Ο Ντάνος ξέσπασε για όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη μετάβασή του στο Πευκί Ευβοίας.

Το Πευκί Ευβοίας και οι κάτοικοί του βίωσαν δραματικές στιγμές λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς των προηγούμενων ημερών. Οι συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να διαφύγουν από την περιοχή δια θαλάσσης, με Ferry Boat και σκάφη που τους περίμεναν στην παραλία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν κι αυτός ανάμεσα στους ανθρώπους που αποφάσισαν να βοηθήσουν. Ωστόσο, ο νικητής του πρώτου Survivor κατηγορήθηκε για την κίνησή του αυτή με την αιτιολογία ότι το κάνει για διαφήμιση.

Φωτιά Αρκαδία: Η Αναστασοπούλου πήγε στη Γορτυνία και δημοσίευσε συγκλονιστικές εικόνες

Οι κατηγορίες για τη μετάβασή του στο Πευκί

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σκάφος του, το οποίο έδειχνε την τραγική κατάσταση που υπήρχε στο Πευκί Ευβοίας λόγω της πυρκαγιάς.

Ο ίδιος ξέσπασε, όμως, όταν ανακάλυψε ότι τον κατηγόρησαν πως κάνει διαφήμιση για να προωθήσει τη δουλειά του και το έδειξε με ένα Insta Story που ανέβασε.

DANOS3

«Όποιος τυχαίνει να μη με γνωρίζει και να μην ξέρει πώς σκέφτομαι, ας ρωτήσει κάποιον που ξέρει από σκάφη, για να καταλάβει ότι ένα άσπρο σκάφος ενός μήνα στο νερό για επαγγελματική χρήση, μπορεί να καταστραφεί πολύ εύκολα και δεν θα έκανα promotion με την καταστροφή του. Το σκάφος είναι και το τελευταίο που με ενδιαφέρει, γιατί ακόμα η φωτιά δεν έχει τελειώσει», έγραψε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.



Το βίντεο με κατεύθυνση το Πευκί Ευβοίας

Viral έγινε το βίντεο που έβγαλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από το σκάφος του και το οποίο έδειχνε πώς φαίνεται το Πευκί Ευβοίας από τη Σκιάθο.

https://www.instagram.com/tv/CSUte-OKPzG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ουρανός ήταν κατακόκκινος, οι φλόγες διακρίνονταν ξεκάθαρα μέσα από τη θάλασσα και η ατμόσφαιρα ήταν άκρως αποπνικτική.

Τα σχόλια στο εν λόγω βίντεο ήταν άκρως υποστηρικτικά για τον Ντάνο, με τους followers τους να τον χαρακτηρίζουν ΑΝΘΡΩΠΟ με κεφαλαία.