David Schwimmer: Ο Ross από τα Φιλαράκια μόλις διέψευσε τη σχέση με τη Jennifer Aniston

Πατούλια Κατερίνα
David Schwimmer: Ο Ross από τα Φιλαράκια μόλις διέψευσε τη σχέση με τη Jennifer Aniston

O ηθοποιός μόλις μας χάλασε την καλύτερη είδηση του καλοκαιριού.

Τελικά- και παρά την απογοήτευσή μας- είναι μόνο Φιλαράκια!

Οι fans από τη θρυλική σειρά είναι αλήθεια πως ενθουσιάστηκαν όταν άκουσαν πως ο Ross Gellar και η Rachel Greene, κατά κόσμον David Schwimmer και η Jennifer Aniston περνούν χρόνο μαζί και είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Κι εκεί που οι απανταχού fans της δημοφιλούς σειράς ενθουσιάστηκαν, ο εκπρόσωπος του 54χρονου ηθοποιού διέψευσε την είδηση στην εφημερίδα Sun τονίζοντας πως η είδηση που δημοσίευσε το περιοδικό Closer δεν είναι αληθής.



Οι φήμες

Πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών είχε υποστηρίξει πως οι δύο ηθοποιοί είχαν ξεκινήσει να ανταλλάσσουν τακτικά μηνύματα μετά το reboot των Friends και τον προηγούμενο μήνα ο David είχε βρεθεί στο σπίτι της Jen και οι δυο τους είχαν κάνει κοινή εμφάνασιση σε οινοποιείο της Santa Barbara.

Rachel & Ross ζευγάρι στην πραγματικότητα: Ο David Schwimmer στο σπίτι της Jennifer Aniston

Φαίνεται πως οι φήμες τροφοδοτήθηκαν όταν κατά το reunion των Friends, Jen και David παραδέχτηκαν πως στη διάρκεια της πρώτης σεζόνμ υπήρξαν ο ένας ερωτευμένος με τον άλλο αλλά σε διαφορετικές περιόδους, σαν δύο πλοία που δεν μπόρεσαν να συναντηθούν μιας και πάντα ο ένας από τους δύο βρισκόταν σε σχέση.



Η 52χρονη Jen παραδέχτκηε πως ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια με τον συμπρωταγωνιστή της και πως η αγάπη που είχαν οι δυο τους και ο θαυμασμός πραγματώθηκε μέσα από της σχέση του Ross με τη Rachel.