Rachel & Ross ζευγάρι στην πραγματικότητα: Ο David Schwimmer στο σπίτι της Jennifer Aniston

Rachel & Ross ζευγάρι στην πραγματικότητα: Ο David Schwimmer στο σπίτι της Jennifer Aniston

Οι πληροφορίες είναι τέτοιες που δεν ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς.

Πώς να σου πει κανείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στη θέα νέων, όπως αυτό που έφτασε πρόσφατα στη δημοσιότητα προκαλώντας ένα frenzy στο Internet; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Rachel από τα Friends -aka Jennifer Aniston- και ο Ross -aka David Schwimmer- είναι ζευγάρι… στην πραγματική ζωή!

Ναι, απόλυτα κατανοητό, βρίσκεσαι σε μία σύγχυση μην μπορώντας να πιστέψεις ότι η ευχή σου έγινε πραγματικότητα, όμως, υπάρχει και συνέχεια με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και με το πώς τα πράγματα έφτασαν ως εδώ.



Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης

Οι πληροφορίες θέλουν την 52χρονη Jen και τον 54χρονο David να ήρθαν κοντά μετά το reunion special των Friends τον περασμένο Μάιο και να περνούν χρόνο στο σπίτι της ηθοποιού.

«Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι αυτή η αναπόληση του παρελθόντος έφερε στην επιφάνεια συναισθήματα και για τους δύο και ότι αυτή η χημεία που πάντα έπρεπε να θάψουν είναι ακόμη εκεί.

Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα κατευθείαν μετά τα γυρίσματα και, τον προηγούμενο μήνα, ο David πέταξε από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη στο Los Angeles για να δει την Jen», είπε πηγή στο περιοδικό Closer.

ross geller friends GIF

Η αλήθεια είναι πως η χημεία τους στη σειρά ήταν πολύ εμφανής και, από το 1994 μέχρι το 2004, το πιστό κοινό των Friends ήθελε πολύ να τους δει μαζί και στην πραγματικότητα.



Η δήλωση του Schwimmer

Ο Schwimmer, μάλιστα, είχε πει πρόσφατα στον James Corden:

«Σε κάποια περίοδο της σειράς ήμασταν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Δεν καταφέραμε, όμως, ποτέ να είμαστε μαζί γιατί πάντα ο ένας από τους δυο μας είχε σχέση με άλλον και δεν περάσαμε ποτέ αυτή την κόκκινη γραμμή»

Φιλαράκια - Απίστευτο! Η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένη με τον David Schwimmer

Το 2021 είναι όλο εκπλήξεις, αλλά, αν πράγματι αυτό ισχύει, η επανασύνδεση Jennifer LopezBen Affleck θα πάψει να είναι το hot θέμα της επικαιρότητας.

Lopez- Affleck: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στo party της τραγουδίστριας στο St. Tropez (photos)

Περίμενε, όμως, γιατί στη συνέχεια θα δεις και μερικές ακόμα φωτογραφίες του Ross και της Rachel στη σειρά.