Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έχει μεγαλώσει πολύ - Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έχει μεγαλώσει πολύ - Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

Υπάρχει και μία νέα λεπτομέρεια στην εμφάνισή του που δεν είχες προσέξει.

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram που έχει αγγίξει πια τους 1 εκατομμύριο followers. Με αυτούς μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και υλικό από τη ζωή της και, φυσικά, αυτό περιλαμβάνει λήψεις της οικογένειάς της, του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου, του Μάξιμου και της μικρής της κόρης, Sienna.

Σίγουρα το τελευταίο διάστημα η προσοχή στράφηκε περισσότερο στη Sienna που είναι το μωράκι και νέο μέλος της οικογένειας, αλλά ο Μάξιμος πάντα ήξερε πώς να κλέβει καρδιές.

Γενέθλια για τον Φίλιππο Μιχόπουλο: Η τρυφερή ανάρτηση της Οικονομάκου και τα σχόλια (photos)



Η νέα φωτογραφία του Μάξιμου

Η Οικονομάκου έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο θα δεις τον Μάξιμο, όχι μόνο να απολαμβάνει τη βόλτα του και να έχει μεγαλώσει πολύ, αλλά, καθώς φαίνεται, είναι πιο στυλάτος από ποτέ, φορώντας ένα μπλε πουκάμισο πάνω από το λευκό του outfit. Style icon!

athina oikonomakou maximos

Ο αξιολάτρευτος μικρός διανύει το τρίτο έτος της ηλικίας του και με κάθε φωτογραφία παρατηρείς πόσο γρήγορα μεγαλώνει. Άλλωστε, τώρα πια είναι και μεγάλος αδερφός, οπότε το πιο πιθανό είναι σε λίγο να αρχίσουν και οι κοινές εμφανίσεις του με τη Sienna.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε διακοπές: Ο Μάξιμος και η Sienna κλέβουν τις εντυπώσεις (photos)

Μη φεύγεις, όμως. Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του Μάξιμου και της Sienna.