Γενέθλια για τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου- Η τρυφερή φωτό και το συγκινητικό μήνυμα

Γενέθλια για τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου- Η τρυφερή φωτό και το συγκινητικό μήνυμα

13 ετών γίνεται σήμερα ο Φίλιππος Ραφαήλ!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Ο Φίλιππος Ραφαήλ γίνεται 13 ετών και η μαμά του έσπευσε να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να του ευχηθεί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι (photo)

Το τρυφερό post της Σίσσυς

Μια φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα και τον Φίλιππο-Ραφαήλ να κοιτάζεται στα μάτια με τη μαμά του ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα για να ευχηθεί στον γιο της:

https://www.instagram.com/p/CShKrlroLd1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«13 πια τα χρόνια που γιορτάζουμε την ύπαρξή σου… και κάθε φορά, κάθε χρονιά, κάθε μέρα, νιώθω την ίδια ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά…Σ´ αγαπώ λαμπερό μου πλάσμα.. Χρόνια σου πολλά, γεμάτα φως & όπως τα ονειρεύεσαι..».

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε μέσα από το YouTube Channel της ότι ο τελευταίος χρόνος ήταν εξαιρετικά δύσκολος για εκείνη και την οικογένειά της.



Όπως είπε, από πέρσι τον Νοέμβριο η μαμά της διαγνώστηκε με λευχαιμία και περνά αρκετά δύσκολα μπαινοβγαίνοντας στο νοσοκομείο. Έχει ελπίδα, όμως, πως όλα θα πάνε καλά και νιώθει πολύ τυχερή που λαμβάνει καθημερινά μηνύματα στήριξης από τον κόσμο.

Photos: @sissychristidou