GNTM1: Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει το σώμα της με μαγιό 3 χρόνια μετά τη νική της

GNTM1: Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει το σώμα της με μαγιό 3 χρόνια μετά τη νική της

Φυσικά, ακολούθησε το σχόλιο της φίλης της και πρώην συμμετέχουσας του GNTM, Άννας Αμανατίδου.

Όταν το 2018 η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχτηκε ως η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model 1, όλοι συζητούσαν για το ριάλιτι μοντέλων. Με την τηλεθέαση να έχει φτάσει στο 53%, αναμενόμενα έβλεπες ότι ο κόσμος είχε πειστεί να ενσωματώσει την εκπομπή στο πρόγραμμά του και οι πρωταγωνίστριές της είδαν τη δημοφιλία τους να εκτοξεύεται.

Η Ειρήνη, όμως, ήταν το αντιφαβορί που κατάφερε να πάει κόντρα στα αρχικά προγνωστικά και να καταφέρει να ανέβει στον θρόνο της νικήτριας. Το Instagram της έχει σήμερα πάνω από 200 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται κάθε εξέλιξη της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Οργίασε το Twitter με τον τελικό του GNTM, την live ψηφοφορία του κοινού και την νικήτρια Καζαριάν



Το νέο post με μαγιό

Η Ειρήνη, τρία χρόνια μετά τη νίκη της, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της, στην οποία ποζάρει με μαγιό και αποκαλύπτει το σώμα της σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CSjgbzOsmp_

Φαίνεται πως το λαμπερό κορίτσι προσέχει πολύ τη διατροφή του, καθώς οι αναλογίες της δεν έχουν αλλάξει καθόλου από το παιχνίδι.

Η φίλη της και πρώην συμμετέχουσα του GNTM, Άννα Αμανατίδου, σχολίασε:

eirini kazarian gntm sxolio

Ο σύντροφός της

Αυτό που έχει αλλάξει από το GNTM 1 είναι ότι τώρα πια είναι σε σχέση με τον προπονητή κολύμβησης στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού,Ιωσήφ Ψωμά. Το ζευγάρι πρόσφατα έκλεισε έναν χρόνο σχέσης και ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

https://www.instagram.com/p/CSFXOGEsoOF

Στα γενέθλιά του, η Ειρήνη του είχε γράψει:

«Ερωτα μου, χρόνια σου πολλά.

Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την ένταση σου, το παθος σου για την ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κανεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιαξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. #burntpancakes

Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα ευκολα και στα δυσκολα ,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω.

χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή μου

Η αγάπη σου,

Ειρηνη»

Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεισε έναν χρόνο με τον σύντροφό της - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ

Στη συνέχεια θα βρεις και τις φωτογραφίες που της έδωσαν τη νίκη στον τελικό του GNTM.