Ελένη Λιάσκα: Η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς έγινε 37 ετών - Η ζωή της άλλαξε

Ελένη Λιάσκα: Η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς έγινε 37 ετών - Η ζωή της άλλαξε

Δες πώς είναι σήμερα η ξανθομαλλούσα κόρη του Λευτέρη Πουλόπουλου.

Στο Καφέ της Χαράς, η Ελένη Λιάσκα υποδύθηκε τη Γωγώ Πουλοπούλου που οι γονείς της ήθελαν -αρχικά- μακριά από τον Μπίλυ Πολυμενέα, καθώς οι οικογένειες είχαν βεντέτα μεταξύ τους για μία συκιά. Αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε και έκανε και παιδάκι, αναγκάζοντας τους ενδιαφερόμενους -υπό την παρότρυνση του Περίανδρου Πώποτα- να δεχτούν την κατάσταση.

Η Ελένη Λιάσκα, γεννημένη το 1984, είναι πια 37 ετών. Η ζωή της, ωστόσο, έχει αλλάξει πολύ. H ηθοποιός είναι παντρεμένη και μένει μόνιμα στη Ρωσία -κάτι που σίγουρα συνέβαλε στην απουσία της από το reboot του Καφέ της Χαράς-.

Η Πενέλοπε Μαρκάτος επέστρεψε στο Καφέ της Χαράς και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά



Η ζωή της στη Ρωσία

Αναμενόμενα με τη διαμονή της στη Ρωσία έχει μάθει Ρώσικα, ενώ στο Instagram και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται ανά διαστήματα θα δεις ότι η «ξανθομαλλούσα» έχει δοκιμάσει και πιο σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CSHEW4SM3_j
https://www.instagram.com/p/CR87_hJDxhM

Αυτό που σίγουρα θα παρατηρήσεις είναι ότι το πρόσωπό της δεν έχει καν αλλάξει πολύ με τα χρόνια και παραμένει το γλυκό κορίτσι που γνώρισες στη σειρά.

Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η μητέρα του εραστή της γίνεται η μεγαλύτερη εχθρός της Παντούση