Η Πενέλοπε Μαρκάτος επέστρεψε στο Καφέ της Χαράς και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Η Πενέλοπε Μαρκάτος επέστρεψε στο Καφέ της Χαράς και τα σχόλια στο Twitter ήταν επικά

Στο Καφέ της Χαράς εχθές έπεσε πολύ κλάμα.

Η χθεσινή μέρα δεν ήταν η ιδανική για καμία από τις αγαπημένες μας σειρές. Και όχι από άποψη επεισοδίου, αλλά από την άποψη πως θα πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες για να δούμε ξανά νέο επεισόδιο. Και αυτό όσο να πεις «πονάει λιγάκι», πόσο μάλλον αν σκεφτείς τα επεισόδια που είδαμε χθες βράδυ σε Άγριες Μέλισσες και Καφέ της Χαράς.

Και επειδή με τις Άγριες Μέλισσες ήδη ασχοληθήκαμε για το επεισόδιο που είδαμε (μπορείς να το δεις εδώ) τώρα θα πιάσουμε το Καφέ της Χαράς.

Μπορεί να προηγήθηκε των Άγριων Μελισσών σε προβολή, όμως μείναμε τόσο άφωνες και με τα δύο που δεν ξέραμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Όπως είχαμε δει και στο trailer, στο χθεσινό θα έκανε μια guest εμφάνιση η Κερασία Σαμαρά, η Πενέλοπε Μαρκάτος δηλαδή, που όλοι αγαπήσαμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς τότε.

Κάποια επεισόδια μετά τα Χριστούγεννα, στη σειρά ο Μάνος ταξίδεψε στη Γερμανία για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που είχε να κάνει η μητέρα του. Πάλευε με την επάρατη νόσο κι έπρεπε να είναι δίπλα της. Τότε δεν την είδαμε στις οθόνες μας, εχθές όμως έκανε το καλύτερο come back.


https://www.instagram.com/p/CN_4FGFpAhl

Θα βραβευόταν στην Αθήνα για την προσφορά της στη μουσική, ήταν πριμαντόνα όπως λογικά θυμάσαι, και ο Περίανδρος με τον Μάνο πήγαν να την δουν και να την απολαύσουν. Αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που θα την έβλεπαν, αφού η Πηνελόπη ήταν έτοιμη πια για το μεγαλύτερο ταξίδι της.

Πριν φύγει όμως έκανε μια συζήτηση με τον Περίανδρο και τον γιο της, κάνοντας βέβαια εμάς να κλαίμε με λυγμούς. Και το ίδιο συνέβη και με το Twitter, που παρά τη συγκίνηση αποθέωσε την Πενέλοπε Μαρκάτος.

Δες στη gallery τα tweets που ξεχωρίσαμε.