Μαργαρίτα MasterChef: Η φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια στο Instagram

Μαργαρίτα MasterChef: Η φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια στο Instagram

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της και σε γεμίζει θετική ενέργεια.

Μπορεί να έχουν περάσει πια μήνες από τότε που συντονιζόσουν στο MasterChef για να δεις τα υπέροχα πιάτα που ετοίμαζαν οι παίκτες, όμως, τα παιδιά αυτά κατάφεραν μέσα από την παρουσία τους στο παιχνίδι -και όχι μόνο από μαγειρικής άποψης- να κερδίσουν το κοινό.

Πάρε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, για παράδειγμα. Το κορίτσι με το μεγάλο fan base που έχει δημιουργήσει βρέθηκε στο προσκήνιο, όχι μόνο επειδή ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελευταίου κύκλου του MasterChef αλλά και επειδή ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Δεν είναι να απορείς, λοιπόν, που με το που ανεβάζει μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, οι followers της ενθουσιάζονται.

Ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα από το MasterChef 5 είναι μαζί στη Ρόδο: Η υπόσχεση και η μεγάλη αλλαγή



Η φωτογραφία με το μαγιό

Η Μαργαρίτα, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό στην παραλία. Στο φόντο φαίνεται η θάλασσα και ο ήλιος που βασιλεύει, δημιουργώντας ένα πραγματικά υπέροχο θέαμα.

https://www.instagram.com/p/CSl2W1zsLtM

«Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και πολλά χαμόγελα!», έγραψε στο caption.

Η Μαργαρίτα για μία ακόμα φορά διακρίνεται από το γλυκό της χαμόγελο και φαίνεται πως γρήγορα μπόρεσε να φτιάξει τη διάθεση των φανς της, οι οποίοι και έτρεξαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι νέες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη ότι άρχισε διατροφή

Συνέχισε παρακάτω για να διαβάσεις μερικά από αυτά.