Δανάη Λιβιεράτου: Το βίντεο με τον μπαμπά της και το υποστηρικτικό σχόλιο

Δανάη Λιβιεράτου: Το βίντεο με τον μπαμπά της και το υποστηρικτικό σχόλιο

Η 19χρονη βρίσκεται με κάθε ευκαιρία στο πλευρό του μπαμπά της.

Η 19χρονη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι πολύ πριν κλείσει τα 18 της χρόνια και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο πως το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ερμηνεύοντας το τραγούδι «The Zone» του The Weeknd, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια. Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο στο ταλαντούχο κορίτσι, ποστάροντας ένα emoji που δείχνει ότι έχει μείνει άφωνος με τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

Η Δανάη Λιβιεράτου ανατριχιάζει με τη φωνή της - Το αποθεωτικό σχόλιο του Χρήστου Μάστορα

https://www.instagram.com/p/CScFar3KMrZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δανάη στην Κεφαλονιά για τον μπαμπά της

Η Δανάη Λιβιεράτου φροντίζει να στηρίζει τον μπαμπά της έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον συνοδεύει σε επαγγελματικές του υποχρεώσεις και καμαρώνει για εκείνον.

Δανάη Λιβιεράτου: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την Εύη Αδάμ αποκαλύπτει την κοινή τους αγάπη

livieratou video1

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε προγραμματισμένη live εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Κεφαλονιάς και η 19χρονη κόρη του βρισκόταν εκεί για να τον στηρίξει. Η Δανάη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσίευσε βίντεο με τον μπαμπά της την ώρα που τραγουδάει στο κατάμεστο cocktail-bar.

Η απάντηση του Λάμπη Λιβιεράτου

Ο ευτυχής μπαμπάς έκανε λίγο αργότερα repost την ανάρτηση, προσθέτοντας μερικά emoji καρδιές, που εκφράζουν την αγάπη του προς την 19χρονη Δανάη.



Πηγή φωτογραφιών: @danaelivieratou