Matthew McConaughey: Αποκάλυψε το περίεργο μυστικό που κρύβει εδώ και 30 χρόνια

Matthew McConaughey: Αποκάλυψε το περίεργο μυστικό που κρύβει εδώ και 30 χρόνια

O διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε την καθημερινή προσωπική ρουτίνα υγιεινής του και ομολογουμένως ξάφνιασε τους πάντες.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει ιστορίες για πολλούς stars, με τις συνήθειές τους που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Η προσωπική υγιεινή -όπως έχουμε δει- ειδικά για πολλούς celebs είναι τελείως υποκειμενική. Ποιος ξεχνά τις δηλώσεις του Ashton Kutcher και της Mila Kunis οι οποίοι λούζουν τα παιδιά τους μόνο όταν βλέπουν «ορατή βρωμιά» επάνω τους!

Τώρα, ο η χολιγουντιανός star Matthew McConaughey, αποκάλυψε ένα μυστικό για την προσωπική του υγιεινή που δεν έχει αποκαλύψει εδώ και χρόνια. Ο 51χρονος ηθοποιός, δήλωσε πως δεν έχει χρησιμοποιήσει αποσμητικό εδώ και 3 δεκαετίες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στο παρελθόν ότι η αποστροφή του στα σπρέι σώματος εμφανίστηκε ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Fool's Gold» το 2008, με συμπρωταγωνίστριά του την Kate Hudson. Τότε η ηθοποιός του ζήτησε να βάλει ένα σπρέι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για να μυρίζει όμορφα.



Ο McConaughey θυμήθηκε σε συνέντευξή του στο Playboy εκείνη τη στιγμή στα γυρίσματα της ταινίας: «Πάντα έφερνε μαζί της μια πέτρα από άλατα, το οποίο είναι κάτι σαν φυσικό αποσμητικό, και μου είπε συγκεκριμένα "Θα ήθελες να το βάλεις;". Εγώ φυσικά απλώς δεν το φόρεσα ποτέ. Ήμουν χωρίς κολόνια και χωρίς αποσμητικό».


https://www.instagram.com/p/CQymDEMs2pS

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Οι γυναίκες στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου, έχουν πει όλες "Hey, το σώμα σου μυρίζει, από τη μια σαν την κλασική αντρική μυρωδιά και από την άλλη... σαν εσένα".», δήλωσε ο ηθοποιός νιώθοντας ικανοποιημένος με αυτό που είναι και με τις επιλογές που κάνει σε προσωπικό επίπεδο.

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να χρησιμοποιεί κολόνιες και αποσμητικά, επιμένει ότι κάνει πολλά ντους μέσα στην ημέρα ενώ βουρτσίζει τα δόντια του έως και 5 φορές καθημερινά. Απλώς «δεν του αρέσει να μυρίζει σαν κάποιον ή κάτι άλλο».