Η Carla Bruni στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από τις διακοπές της

Η Carla Bruni στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από τις διακοπές της

Η Bruni μπορεί να ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα όμως δεν αποκάλυψε σε ποιο νησί της χώρας μας βρίσκεται.

Η Carla Bruni Sarkozy βρίσκεται στην Ελλάδα και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώην διάσημο μοντέλο και νυν τραγουδίστρια (αλλά και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας), δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της στη χώρα μας.

Σε μια ανάρτησή της πριν από λίγο στο Intagram, η Bruni μας εξέπληξε ευχάριστα με τις φωτογραφίες που είδαμε από την Ελλάδα. Η 54χρονη Ιταλίδα έχει ανεβάσει 4 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την μαγεία των νησιών μας.

Το παριζιάνικο casual look της Carla Bruni που θέλουμε να υιοθετήσουμε


H Bruni έγραψε συγκεκριμένα δίπλα στις φωτογραφίες «Ευδαιμονία», βάζοντας ένα εικονίδιο με την ελληνική σημαία στο πλάι.

https://www.instagram.com/p/CSox7eXoPCG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πανέμορφη, σαγηνευτική η Carla Bruni Sarkozy πάντα χαμογελάει στον φακό, το ίδιο κάνει και σήμερα στην φωτογραφία που ανέβασε από την χώρα μας.

Δεν έχει διευκρινστεί αν έχει έρθει μόνη της στην Ελλάδα ή με τον σύζυγό της, ούτε αν έχει μαζί της τα παιδιά της.

H γυναίκα που πάντα μας εξέπληττε με τη γοητεία και τα ταλέντα της


https://www.instagram.com/p/CR_w2D6IrP1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Bruni ήταν πάντα σύμβολο δεξιοτήτων, γοητείας και κομψότητας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει περπατήσει τις πιο διάσημες πασαρέλες του πλανήτη, έχει αποδείξει το ακτιβιστικό της έργο και έχει δώσει όλη της την αγάπη στην μουσική. Τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια η ίδια, έχει αφήσει πίσω της τα φώτα της πασαρέλας -εδώ και χρόνια- και έχει χαράξει μια πιο ήρεμη πορεία στον χώρο της μουσικής.



Αποτέλεσε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δίπλα στον σύζυγό της, Nicolas Sarkozy, το 2007 ενώ από το 2012 ασχολείται με τη μουσική και το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό της έργο. Η Carla Bruni έγινε παγκόσμια πρέσβειρα για την προστασία των μητέρων και των παιδιών κατά του HIV το 2008.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε σήμερα από τις διακοπές της στη χώρα μας. Μήπως μπορείς να καταλάβεις πού είναι;