Η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε βίντεο τον σύζυγό της & ξεκαθάρισε κάτι με μία λέξη

Η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε βίντεο τον σύζυγό της & ξεκαθάρισε κάτι με μία λέξη

Ο έρωτάς τους δεν μπορεί -και δε θέλουν- να κρυφτεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί από το 2013. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η αγαπημένη ηθοποιός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017, ενώ λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό στη Μύκονο.

Στις 14 Μαρτίου του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος, και στις 8 Ιουνίου του 2021 η οικογένεια καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη τους, Sienna – Ηλέκτρα.

Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έχει μεγαλώσει πολύ - Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

Το νέο βίντεο του Μιχόπουλου

Η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος, ωστόσο, ζουν τον έρωτά τους μέχρι σήμερα και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Πρόσφατα, μάλιστα, η ηθοποιός έκανε ένα story με βίντεο του συζύγου της και πάνω του έγραψε: «Mine», δηλαδή «Δικός μου».




Τα γενέθλια του Μιχόπουλου

Στις αρχές του μήνα, ο καλός της Οικονομάκου είχε γενέθλια και, φυσικά, εκείνη έσπευσε να κάνει μία γλυκιά ανάρτηση για την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CSRLF_iNW1V

«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Συνέχισε να εξελίσσεσαι όπως μόνο εσύ ξέρεις! Σε λατρεύουμε ως τον ουρανό», έγραψε δείχνοντας όχι μόνο την αγάπη της, αλλά και τη στήριξή της και την πίστη της στις δυνάμεις του.

Γενέθλια για τον Φίλιππο Μιχόπουλο: Η τρυφερή ανάρτηση της Οικονομάκου και τα σχόλια (photos)

Για περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες συνέχισε παρακάτω.

Αθηνά Οικονομάκου: Η μικρή Sienna με το κουβερτάκι της στην αγκαλιά της (photo)