Κατερίνα Ζαρίφη: Το περιστατικό με άγνωστο άντρα και τα «συγχαρητήρια για τον γιο της»

Κατερίνα Ζαρίφη: Το περιστατικό με άγνωστο άντρα και τα «συγχαρητήρια για τον γιο της»

Ο λογαριασμός της Ζαρίφη έχει εξελιχθεί σε έναν από τους αγαπημένους του κοινού με τις αναρτήσεις που γίνονται.

Λογικά το έχεις πάρει απόφαση μέχρι σήμερα ότι η Κατερίνα Ζαρίφη, όχι απλώς είναι μία γυναίκα με πολύ χιούμορ, αλλά κάνει ακομπλεξάριστα σχόλια ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό. Οι ατάκες της έρχονται η μία μετά την άλλη στον λογαριασμό της στο Instagram και το κοινό της βρίσκεται να παρακολουθεί με το ενδιαφέρον του αμείωτο.

Πρόσφατα, όμως, έγινε ένα πολύ περίεργο συμβάν.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η φωτογραφία με μαγιό surf & το σχόλιο αυτοσαρκασμού

Ο άγνωστος άντρας και... ο γιος

Σε ένα από τα βίντεό της στα stories του Instagram, η Ζαρίφη μίλησε για κάτι που της έτυχε. Ένας άντρας πήγε και της είπε «Συγχαρητήρια για τον γιο σου».



Φυσικά, η Ζαρίφη δεν έχει κάποιον γιο του οποίου την ύπαρξη αγνοούσες, γι’ αυτό και εκείνη το αντιμετώπισε κλασικά με χιούμορ λέγοντας:

«Σε άλλα νέα και για να ευθυμήσουμε λιγάκι, πριν από λίγο ένας κύριος μού είπε ‘Κατερίνα, συγχαρητήρια για τον γιο σου’ Άρα, το πρήξιμο ήταν από γέννα», είπε μην μπορώντας να συγκρατήσει το γέλιο της.

Το περιστατικό με τον άντρα στο μηχανάκι

Πριν από λίγο καιρό, η Ζαρίφη μίλησε για ένα άλλο περιστατικό που συνέβη στην καθημερινότητά της. Άντρας έτρεξε πίσω της με το μηχανάκι. Εκείνη νόμιζε ότι ήταν τσαντάκιας, αλλά, τελικά, της έδωσε ένα γλειφιτζούρι!

katerina zarifi

«Εσένα που έτρεξες με το μηχανάκι πίσω μου, νόμιζα ότι ήσουν τσαντάκιας, αλλά τελικά μου έδωσες αυτό… Σ’ αγαπώ λίγο παραπάνω»

Κατερίνα Ζαρίφη: Άντρας την κυνήγησε με το μηχανάκι - Το story της για το συμβάν