Μαρία Μπακοδήμου: Δεν αποκαλύπτει ούτε στη φίλη της, τη Βανδή, πού κάνει διακοπές

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν αποκαλύπτει ούτε στη φίλη της, τη Βανδή, πού κάνει διακοπές

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα Ελληνικά νησιά.

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε φέτος μια πραγματικά γεμάτη τηλεοπτική χρονιά και ως αποτέλεσμα χρειαζόταν την απαραίτητη ξεκούραση ώστε να επιστρέψει ανανεωμένη την επερχόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια έχει αναλάβει να μας καλησπερίζει μέσω της νέας εκπομπής στυλιστικών μεταμορφώσεων, «Style Me Up» ενώ παράλληλα βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του J2US.

Η παρουσιάστρια έχει αναχωρήσει εδώ και καιρό για τις καλοκαιρινές της διακοπές και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media, μάλλον παραθερίζει στις Κυκλάδες.

Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου

Το ανέμελο post των διακοπών και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε ένα άκρως καλοκαιρινό post στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας 2 φωτογραφίες όπου την βλέπουμε ανέμελη δίπλα στη θάλασσα.

«…βρίσκεις το καταφύγιο σου #summer #greeksummer #cleanmind» έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από το post. Λίγο αργότερα η στενή της φίλη, Δέσποινα Βανδή αναρωτήθηκε που βρίσκεται η παρουσιάστρια αφήνοντας το σχόλιό της.

«Καλά που είσαι;;» αναρωτήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια και η Μαρία Μπακοδήμου φρόντισε να δώσει μια άκρως αινιγματική απάντηση.

sxoliovandi

Μαρία Μπακοδήμου: Οι φωτογραφίες της που δε θυμάσαι 21 χρόνια πριν (photos)



Πηγή κεντρικής: @mariabacodimou