Kim & Kourtney Kardashian: Η #tbt φωτογραφία που έκανε τους fans να σχολιάζουν τις πλαστικές τους

Kim & Kourtney Kardashian: Η #tbt φωτογραφία που έκανε τους fans να σχολιάζουν τις πλαστικές τους

Τα σχόλια για την αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση ήταν πολλά. Οι fans ήταν αμείλικτοι με αυτό που αντίκρυσαν.

Μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο προσωπικό της Instagram account η Kim Kardashian ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει τους fans της.

Η πρόθεση της reality star του KAWTK δεν ήταν φυσικά αυτή, όμως οι ακόλουθοί της δεν μπορούσαν φαίνεται ν΄αντισταθούν στο να σχολιάσουν αυτά που είδαν στη φωτογραφία από τα παλιά.



Η Kim ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με την μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney, την εποχή που εκείνη σπούδαζε στο κολλέγιο. Η Kim έγραψε συγκεκριμένα:

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στο αγόρι της Kourtney Kardashian και στην αδερφή της Kim

«College Years Baby !!! Μόνες στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, κάτι που με σταμάτησε από το να μετατραπώ σε ένα κορίτσι άγριων παρτι. Θυμάμαι ότι επισκέφτηκα την Kourt στην πανεπιστημιούπολη και ήμουν ο οδηγός της. Μισούσα όλα τα άγρια ​​πάρτι τόσο πολύ που έμενα σπίτι και δεν ήθελα ποτέ να πιω ή να γλεντήσω ΠΟΤΕ ξανά ... έτσι σας ευχαριστώ U of A. Δεν ήμουν ποτέ σπουδάστρια εκεί αλλά μου διαμόρφωσες τη ζωή περισσότερο από όσο γνωρίζετε».


https://www.instagram.com/p/CSu9_zkJ_MS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια

Βλέποντας τη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει τις δύο celebs να ποζάρουν με χαρά. Αυτό που σχολίασαν όμως όλοι ήταν οι αλλαγές στο πρόσωπο της Kim, όχι τόσο της Kourtney.

Kardashians 2007 - 2021: Πώς ήταν στην πρώτη και στην τελευταία σεζόν του ριάλιτι

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια των θαυμαστών πήραν φωτια.

Δες τι έγραψαν, σχολιάζοντας τις αλλαγές στην εμφάνιση της Kim, τονίζοντας πόσο έχει αλλάξει με τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της.