Δέσποινα Βανδή: Είναι η βασίλισσα της ελληνικής pop και το λέει και η Google (video)

274 SHARES

Ένα story είναι αρκετό για να πειστείς.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ελληνική μουσικής σκηνής. Τη γνωρίζεις χρόνια, έχεις αγαπήσει με τα τραγούδια της, έχεις χωρίσει, έχεις πονέσει, και γενικά έχεις περάσει αρκετές φάσεις της ζωής σου ακούγοντάς τη.

Δεν είναι άδικα άλλωστε η βασίλισσα της pop ελληνικής μουσικής. Όχι δεν το λέμε εμείς, αλλά η Google και η Δέσποινα Βανδή το ανέβασε στο Instagram account της σε μορφή story.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η ευχή για τη γιορτή της Δέσποινας Βανδή & η νέα, τρυφερή τους φωτογραφία

Ο νέος της «τίτλος» και το video στο Instagram

H Δέσποινα Βανδή έχει μία καριέρα χρόνων στην πλάτη της και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Γνωρίζεις απέξω κάθε της τραγούδι και το καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα, οπότε ναι ίσως ο «τίτλος» βασίλισσα να τη χαρακτηρίζει απόλυτα.

Πριν από μερικές ώρες η 52χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της το οποίο τράβηξε το fan account της στην εφαρμογή. Όπως θα δεις και μόνη σου στο βίντεο αν πληκτρολογήσεις στη μηχανή αναζήτησης «queen of greek pop» θα σου βγάλει από κάτω ως πρώτο αποτέλεσμα τη Δέσποινα Βανδή. Και αυτό δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς πως είναι ένα επίτευγμα αν μη τι άλλο.

H Δέσποινα έκανε repost το video και το συνόδευσε με το λεκτικό: «Γιατί η Google ξέρει». Και όπως φαίνεται η Google ξέρει πολύ καλά ποια είναι η βασίλισσα της pop.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.

274 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ