Easy rider: Δες την Ιωάννα Μαλέσκου με δερμάτινο μπουφάν και μηχανή μεγάλου κυβισμού (video)

Easy rider: Δες την Ιωάννα Μαλέσκου με δερμάτινο μπουφάν και μηχανή μεγάλου κυβισμού (video)

Η παρουσιάστρια «έριξε» και πάλι το Instagram.

Την Ιωάννα Μαλέσκου τη γνώρισες καλύτερα τη χρονιά που πέρασε, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της LoveIt. Τους μήνες του καλοκαιριού δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της και να σε ταξιδεύει νοητά σε όμορφες παραλίες και τοπία.

Μετά τη φωτογραφία της με μαγιό στην οροφή του αυτοκινήτου, η Ιωάννα υιοθέτησε ένα τελείως διαφορετικό στυλ και ανέβασε μια φωτογραφία που ίσως δεν περίμενες να δεις μετά από τόσο sexiness στο account της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ηλιοκαμένη και χαλαρή, ποζάρει χωρίς υποψία μακιγιάζ (photo)

Η νέα φωτογραφία με δερμάτινο μπουφάν και μηχανή μεγάλου κυβισμού

Τους τελευταίους μήνες είχες συνηθίσει να βλέπεις την Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram nα ποζάρει με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό και να δείχνει τις εξαιρετικές αν μη τι άλλο αναλογίες της.

Αυτή τη φορά όμως το concept άλλαξε και «χειμώνιασε» απότομα. Στη νέα της ανάρτηση η Ιωάννα ποζάρει με τζιν παντελόνι, δερμάτινο μπουφάν και μποτάκια και οδηγεί μία μηχανή μεγάλου κυβισμού. Look τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.



«Τέρμα τα γκάζια γιατί ... “ρόδα είναι και γυρίζει”!», γράφει η Ιωάννα στο caption της φωτογραφίας της, με το post να συγκεντρώνει πάνω από 6 χιλιάδες likes σε μία ώρα.

Η φωτογραφία πάνω στο αυτοκίνητο

Δύο ημέρες μετά τον Δεκαπενταύστο, η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα story με μία φωτογραφία της. Σε αυτήν είχε φορέσει ένα πολύ hot, ολόσωμο μαγιό και έχει ανέβει στην οροφή ενός αυτοκινήτου. «Να ανέβεις στην κορυφή του κόσμου για να δεις τον κόσμο... όχι για να σε δει ο κόσμος», έγραφε χαρακτηριστικά.

ioanna maleskou magio

Στη συνέχεια, θα βρεις περισσότερες σέξι φωτογραφίες του αγαπημένου σου κοριτσιού.