Oι top προορισμοί που επέλεξαν οι Έλληνες celebrities στα τέλη Αυγούστου

Sabine Camhi
Oι top προορισμοί που επέλεξαν οι Έλληνες celebrities στα τέλη Αυγούστου

Γέμισε το Instagram με φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά!

Το καλοκαίρι πέρασε τόσο γρήγορα. Πέρασε ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και σύντομα περνάει και ο Αύγουστος. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού βρήκε τους διάσημους εκτός Αθηνών φυσικά, σε θάλασσες και ακτές. Μέσω των σέξι αναρτήσεών τους στο Instagram, οι celebrities ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους και αυτήν την εβδομάδα για το που βρίσκονται και πόσο τέλεια περνάνε.



Αφού είναι τώρα η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, σε ενθαρρύνουμε να κάνεις και εσύ πρόγραμμα για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο fun & relax (μήπως να ετοιμάσεις κι εσύ την τσάντα σου σιγά σιγά για να απολαύσεις τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού;).

Summer mood…με το ζόρι No10: Η Σπυροπούλου και όλοι οι celebs με μαγιό αποχαιρετούν τον Ιούλιο

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να δεις ποιες celebs κατέκτησαν την παραλία με τις σέξι εμφανίσεις τους με μαγιό την εβδομάδα που πέρασε:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Νάξο, η δημοφιλής παρουσιάστρια επέλεξε την Ίο. Στην τελευταία της ανάρτηση η Κωνσταντίνα κάνει κούνια όρθια πάνω από μια πισίνα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του νησιού.


https://www.instagram.com/p/CSy-pADoqAb

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Η Ευρυδίκη βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Τριόπετρα, της Κρήτης, πόλος έλξης για δεκάδες celebrities. Όπως δηλώνει η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας της, η συγκεκριμένη είναι μια «από τις αγαπημένες παραλίες» της.


https://www.instagram.com/p/CSy259gsyeg

Κατερίνα Καινούργιου:

Η Κατερίνα δεν σταματά να χαίρεται την θάλασσα και τον καυτό ήλιο στις όμορφες παραλίες της Μυκόνου. Η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται στο «νησί των Ανέμων» μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.


https://www.instagram.com/p/CSr3FjCD7DF

Αθηνά Οικονομάκου:

Η Αθηνά είναι μια ακόμα celebrity που έβαλε πλώρη για το «νησί των Ανέμων». Συγκεκριμένα, η Οικονομάκου δείχνει την αδυναμία της στα water sports, αφού την βλέπουμε να κάνει sup στην τελευταία της ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CSuJLHDtuqJ

Δούκισσα Νομικού:

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στην Σχοινούσα μαζί με την οικογένεια της και κάνει διακοπές. Σε προηγούμενή της ανάρτηση έγραψε στη λεζάντα το εξής: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα…»


https://www.instagram.com/p/CSuBuvzrCFe

Σμαράγδα Καρύδη:

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες διακοπών τους στην Αίγινα, όπου έχουν και ένα εντυπωσιακό εξοχικό.


https://www.instagram.com/p/CSuLlVKqbxU

Θέλεις και συνέχεια; Τσεκ την γκάλερι!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @athinao1konomakou