Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη: Η κόρη τους είναι 32 ετών και ακολουθεί τα χνάρια τους

Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη: Η κόρη τους είναι 32 ετών και ακολουθεί τα χνάρια τους

Πολύ πιθανό να την έχεις δει σε κάποιον ρόλο της στο θέατρο ή στον κινηματογράφο.

Όταν παιζόταν το Άκρως Οικογενειακόν στην τηλεόραση, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσεις επεισόδιο. Ήταν από εκείνες τις σειρές που σε κρατάνε στο σύνολό τους. Για την ιστορία τους. Για τη σκηνοθεσία τους. Για τους ταλαντούχους τους ηθοποιούς. Για τη χημεία τους.

Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος που υποδύθηκαν το ζευγάρι της οικογένειας ήταν καταπληκτικοί στους ρόλους τους. Δύο ηθοποιοί που ενσάρκωσαν με απίστευτη χημεία τους ηγέτες της οικογένειας και δεν είναι να απορεί κανείς δεδομένου ότι είναι μαζί και στην πραγματική ζωή από τη δεκαετία του 80’ -Γνωρίστηκαν το 1984 και παντρεύτηκαν το 1988-.



Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώ

Μαζί, έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Ηρώ, η οποία είναι πλέον 32 ετών και έχει ακολουθήσει τα χνάρια των διάσημων και καταξιωμένων γονιών της.

Μάλφα - Σκιαδαρέσης: Οι δίδυμες κόρες τους μεγάλωσαν και μοιάζουν με τη μαμά τους

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραγωγές, όπως Το κορίτσι που έπεσε στο πηγάδι (2014), Αντιγόνη (2013) και Το τρίτο στεφάνι (2011), ενώ στον κινηματογράφο υπήρξε στο cast ταινιών, όπως, Το γάλα (2011), Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2 (φωνή της Άστριντ, 2014) και Winona (2019).

Το 2019, μάλιστα, το ταλαντούχο κορίτσι τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση Το φιντανάκι.

Δες στη συνέχεια πώς είναι η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη σήμερα.