Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με hot μαγιό στις διακοπές της (photos)

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με hot μαγιό στις διακοπές της (photos)

Οι πιο γνωστοί celebrities της showbiz σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, όμως στην προσωπική της ζωή είναι και μία υπέροχη μανούλα. Έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Χριστιάνα από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και την Ανδριάνα με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.

Η Χριστιάννα είναι σήμερα 26 ετών -στις 17 Νοεμβρίου θα γίνει 27- και είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι. Έχει πάρει πτυχίο στη Νομική, ωστόσο ασχολείται με τη ζωγραφική παρουσιάζοντας τα δημιουργήματά της στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και στο επίσημο site της.

https://www.instagram.com/p/CSzP3ZLoVQ-

Οι φωτογραφίες της Μπέτα από τις διακοπές της

Κάπου ανάμεσα στα έργα της pop art με τα οποία καταπιάνεται, το εντυπωσιακό κορίτσι δημοσίευσε και φωτογραφίες της από το πώς περνάει το καλοκαίρι της και τις διακοπές της στο Instagram.

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου ποζάρει με μαγιό στη Μύκονο (photos)

https://www.instagram.com/p/CSyfh0Ao_Uy

Το υλικό και οι λήψεις που έχει ανεβάσει εντυπωσιάζουν και οι πάνω από 30 χιλιάδες followers της σχολιάζουν με κάθε ευκαιρία τις αναρτήσεις της. Όπως, για παράδειγμα, στις πρόσφατες φωτογραφίες της με hot μαγιό όπου μοιάζει με μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CSqz10JItwX

Στις αναρτήσεις της σχολιάζουν μέχρι και διάσημοι celebrities που γνωρίζει. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλιά τους.