Moss-Hince: Το ζευγάρι των πάρτι

Moss-Hince: Το ζευγάρι των πάρτι

Ο γάμος δεν άλλαξε και πολλά στη ζωή της Kate Moss και του Jamie Hince, καθώς το ζευγάρι δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι στην Αγγλία, και στον κόσμο γενικότερα.

Πριν γίνει «κυρία Hince», η Kate Moss και ο τότε αρραβωνιαστικός της Jamie Hince, δεν άφηναν βραδιά που να μην βγουν έξω από το σπίτι. Είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε για κάποιο πάρτι, είτε για κάποια συναυλία του συγκροτήματος του Hince, The Kills, μετά την οποία ακολουθούσαν όλα τα προηγούμενα ούτως ή άλλως.

Μετά τον εντυπωσιακό και πανάκριβο γάμο τους, κάποιος θα πίστευε πως το ζευγάρι θα έριχνε λίγο τους τόνους και θα αφοσιωνόταν στην οικογενειακή ζωή. Κάποιος που δεν ξέρει καλά την Kate Moss και τον Jamie Hince, προφανώς.

Γιατί μπορεί να παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα αλλάξουν και τις αγαπημένες τους συνήθειες. Δηλαδή τα πάρτι, όπου κι αν βρίσκονται.

Έτσι, προχτές το βράδυ, το ζευγάρι ξεφάντωσε μέχρι αργά στο after party της συναυλίας των Kills στο Sydney. Οι παπαράτσι έπιασαν την Moss να έχει αγκαλιά τον Hince, περισσότερο για στήριγμα παρά για οτιδήποτε άλλο, και να βγαίνουν μαζί από το μπαρ για να επιστρέψουν στη προσωρινή τους κατοικία. Καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι, άνθρωποι που βρέθηκαν μαζί με το ροκ ζεύγος είπαν πως φιλιόντουσαν όλη την ώρα και έδειχναν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο.

Γι' αυτό άλλωστε και η Moss θα βρεθεί την Παρασκευή στο Splendour in the Grass, το μουσικό φεστιβάλ της Αυστραλίας, για να παρακολουθήσει από τη πρώτη γραμμή τον άντρα της να κάνει τα μαγικά του με τη κιθάρα του. Και, λογικά, όλο και κάποιο πάρτι θα γίνεται μετά.