Γιατί η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει τις Δευτέρες και γιατί η Βίσση δεν θα συνεργαστεί μαζί της (photos)

Γιατί η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει τις Δευτέρες και γιατί η Βίσση δεν θα συνεργαστεί μαζί της (photos)

Η αποκάλυψη της  Άννας Βίσση και η «εξομολόγηση» της Βανδή.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νότια Εύβοια συνεχίζει η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά το συγκινητικό post της προηγούμενης εβδομάδας (20/8/21) για το νησί και τις ζημιές που υπέστη, έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Στο νέο της post η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται με τους fans της τον λόγο που δεν της αρέσουν οι Δευτέρες.


https://www.instagram.com/p/CSykYQ5sYHu

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή και ο λόγος που δεν θέλει τις Δευτέρες

Δεν έχει περάσει πολλή ώρα από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα νέο post στο Instagram account της, στο οποίο παράλληλα εξηγούσε τον λόγο που δεν της αρέσουν οι Δευτέρες.

Δέσποινα Βανδή: Έκανε διακοπές στην «πληγωμένη» Εύβοια και συγκινεί με το post της (photo)

«Πόσο όμορφο το «άχρονο» του καλοκαιριού στη φάση των παιδικών μας χρόνων! Τώρα πια οι Δεύτερες καταργούνται μόνο στο διάστημα των διακοπών μας και εξακολουθεί να παραμένει υπέροχη αυτή η αίσθηση! Καλή εβδομάδα! Δε θέλω ακόμα να ξημερώσει η Δευτέρα! Για μας τους τελευταίους που φύγαμε διακοπές ας κρατήσει λιγουλάκι ακόμα!», έγραφε η γνωστή τραγουδίστρια στο caption του post που έκανε.

desp1navandi 2

Η Άννα Βίσση έδωσε απάντηση στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια πάντως των δύο τραγουδιστριών, κι ενώ όλοι μέσα στον χειμώνα αναμένουν εναγωνίως τη συνεργασία τους, αυτή φαίνεται πως εν τέλει δεν θα γίνει.

Την απάντηση στον λόγο έδωσε η Άννα Βίσση σε συνέντευξη που έδωσε στο Κοσμοράδιο και στον παραγωγό Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ άλλων η Άννα αποκάλυψε πως φέτος δεν θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο που βρισκόταν τα τελευταία τα χρόνια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον παραγωγό να ρωτήσει αν αυτό δεν θα συμβεί λόγω της συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Άννα Βίσση τότε απάντησε: «Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει maximum 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή.

Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ μεγάλο χώρο, οπότε ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;».