Χειρουργείο για τη Βάνα Μπάρμπα: Το post της ηθοποιού και οι λεπτομέρειες του ατυχήματος

Χειρουργείο για τη Βάνα Μπάρμπα: Το post της ηθοποιού και οι λεπτομέρειες του ατυχήματος

Σε περιπέτειες η διάσημη ηθοποιός.

Ατύχημα είχε η διάσημη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα κατά την επίσκεψή της στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο. Την ανακοίνωση, μάλιστα, έκανε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ενημερώνοντας το κοινό της για όλες τις λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει και πάθει πολλαπλά κατάγματα. Η κατάσταση έκρινε ότι χρειαζόταν χειρουργείο.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα έχει μεγαλώσει τόσο που τρίβαμε τα μάτια μας

https://www.instagram.com/p/CS4tdbZoXYF

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

«Λοιπόν, όσα φέρνει η στιγμή… Δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος… Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση... Προμηθέας Δεσμώτης... με ενθουσιασμό το χειροκρότημα... και μετά ένα αστείο γλίστρημα και... Να το το κακό... Πολλαπλά Κατάγματα... Και τώρα εγχείρηση... Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Άργους και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη… Και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα... Κακό καλοκαίρι δύσκολο... πάμε παρακάτω...

Έχει ο θεός... Να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου, Στρατός, Σοφία... Και ο φίλος μου, Πάρις Αμοργιανός... Τους ταλαιπώρησε τόσο...αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο που πήγε και μας έφερε… ο Έλληνας έχει φιλότιμο μέσα του. Αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν...», έγραψε με το κοινό της, το οποίο άρχισε να κάνει σχόλια για να εκφράσει τη στήριξη και τη συμπαράστασή του.